Prioriteitsproducten gebruiken

Door prioriteitsproducten in te stellen, kunt u aangeven welke producten u wilt verkopen. In het Kit-dashboard kunt u maximaal vijf producten kiezen om in uw lijst met prioriteitsproducten te plaatsen.

Wanneer u uw prioriteitsproducten hebt gekozen, kunt u Prioriteitsproducten selecteren wanneer Kit vraagt welke producten u wilt verkopen. Op deze manier is het altijd eenvoudig om advertenties te maken voor de belangrijkste producten die u verkoopt.

Kit kan uw prioriteitsproducten promoten in Facebook-advertenties of -berichten, Instagram-advertenties of e-mailmarketingcampagnes.

Prioriteitsproducten kiezen

Stappen:

1. Ga naar Prioriteitsproducten in uw Kit-dashboard.

2. Klik op Prioriteitsproducten toevoegen.

3. Zoek naar of selecteer een product in de lijst en klik op Toevoegen.

Herhaal de stappen telkens wanneer u een nieuw prioriteitsproduct wilt toevoegen door op de link te klikken om meer toe te voegen. U kunt maximaal vijf prioriteitsproducten toevoegen

U kunt op elk gewenst moment een product uit uw prioriteitsproducten verwijderen.

Uw prioriteitsproducten aanpassen

Nadat u bepaalde prioriteitsproducten hebt gekozen, kunt u deze in een lijst op uw pagina Prioriteitsproducten bekijken.

Klik op Bewerken naast een prioriteitsproduct om wijzigingen aan te brengen:

Een cursor die op de knop 'Bewerken' op een prioriteitsproduct klikt

U kunt de titel, beschrijving of productafbeelding van uw prioriteitsproducten wijzigen om de weergave in Facebook-advertenties en sociale berichten aan te passen. Wanneer u uw prioriteitsproducten in Kit bewerkt, wordt het product in Shopify niet veranderd. Het wijzigt alleen hoe de weergave van het product in advertenties en berichten die u met Kit maakt.

Door de naam en beschrijving van het product hier te bewerken, kunt u sterk gespecialiseerde advertenties maken voor uw prioriteitsproducten. U kunt de beschrijving zelfs gebruiken om een speciale aanbieding voor het product te promoten of om een aanstaande uitverkoop te vermelden.

Nadat u de naam of beschrijving hebt aangepast, klikt u op Wijzigingen opslaan.