Prioriteitsproducten gebruiken

Door prioriteitsproducten in te stellen, kunt u aangeven welke producten u wilt verkopen. In het Kit-dashboard kunt u maximaal vijf producten kiezen om in uw lijst met prioriteitsproducten te plaatsen.

Wanneer je je prioriteitsproducten heeft gekozen, kunt u Prioriteitsproducten selecteren wanneer Kit vraagt welke producten u wilt verkopen. Op deze manier is het altijd eenvoudig om advertenties te maken voor de belangrijkste producten die u verkoopt.

Kit kan uw prioriteitsproducten promoten in Facebook-advertenties of -berichten, Instagram-advertenties of e-mailmarketingcampagnes.

Prioriteitsproducten kiezen

Stappen:

1. Ga naar Prioriteitsproducten in uw Kit-dashboard.

2. Klik op Prioriteitsproducten toevoegen.

3. Zoek naar of selecteer een product in de lijst en klik op Toevoegen.

Herhaal de stappen telkens wanneer u een nieuw prioriteitsproduct wilt toevoegen door op de link te klikken om meer toe te voegen. U kunt maximaal vijf prioriteitsproducten toevoegen

U kunt op elk gewenst moment een product uit uw prioriteitsproducten verwijderen.

Uw prioriteitsproducten aanpassen

Nadat u bepaalde prioriteitsproducten heeft gekozen, kunt u deze in een lijst op uw pagina Prioriteitsproducten bekijken.

Klik op Bewerken naast een prioriteitsproduct om wijzigingen aan te brengen:

Een cursor die op de knop 'Bewerken' op een prioriteitsproduct klikt

U kunt de titel, beschrijving of productafbeelding van uw prioriteitsproducten wijzigen om de weergave in Facebook-advertenties en sociale berichten aan te passen. Wanneer je je prioriteitsproducten in Kit bewerkt, wordt het product in Shopify niet veranderd. Het wijzigt alleen hoe de weergave van het product in advertenties en berichten die u met Kit maakt.

Door de naam en beschrijving van het product hier te bewerken, kunt u sterk gespecialiseerde advertenties maken voor uw prioriteitsproducten. U kunt de beschrijving zelfs gebruiken om een speciale aanbieding voor het product te promoten of om een aanstaande uitverkoop te vermelden.

Nadat u de naam of beschrijving heeft aangepast, klikt u op Wijzigingen opslaan.