Prioriteitsproducten gebruiken

Door prioriteitsproducten in te stellen, kun je aangeven welke producten je wilt verkopen. In het Kit-dashboard kun je maximaal vijf producten kiezen om in je lijst met prioriteitsproducten te plaatsen.

Wanneer je je prioriteitsproducten hebt gekozen, kun je Prioriteitsproducten selecteren wanneer Kit vraagt welke producten je wilt verkopen. Op deze manier is het altijd eenvoudig om advertenties te maken voor de belangrijkste producten die je verkoopt.

Kit kan je prioriteitsproducten promoten in Facebook-advertenties of -berichten, Instagram-advertenties of e-mailmarketingcampagnes.

Prioriteitsproducten kiezen

Stappen:

1. Ga naar Prioriteitsproducten in je Kit-dashboard.

2. Klik op Prioriteitsproducten toevoegen.

3. Zoek naar of selecteer een product in de lijst en klik op Toevoegen.

Herhaal de stappen telkens wanneer je een nieuw prioriteitsproduct wilt toevoegen door op de link te klikken om meer toe te voegen. Je kunt maximaal vijf prioriteitsproducten toevoegen

Je kunt op elk gewenst moment een product uit je prioriteitsproducten verwijderen.

Je prioriteitsproducten aanpassen

Nadat je bepaalde prioriteitsproducten hebt gekozen, kun je deze in een lijst op je pagina Prioriteitsproducten bekijken.

Klik op Bewerken naast een prioriteitsproduct om wijzigingen aan te brengen:

Een cursor die op de knop 'Bewerken' op een prioriteitsproduct klikt

Je kunt de titel, beschrijving of productafbeelding van je prioriteitsproducten wijzigen om de weergave in Facebook-advertenties en sociale berichten aan te passen. Wanneer je je prioriteitsproducten in Kit bewerkt, wordt het product in Shopify niet veranderd. Het wijzigt alleen hoe de weergave van het product in advertenties en berichten die je met Kit maakt.

Door de naam en beschrijving van het product hier te bewerken, kun je sterk gespecialiseerde advertenties maken voor je prioriteitsproducten. Je kunt de beschrijving zelfs gebruiken om een speciale aanbieding voor het product te promoten of om een aanstaande uitverkoop te vermelden.

Klik op Wijzigingen opslaan nadat je de naam of beschrijving hebt aangepast.