Prioriteitsproducten gebruiken

Door prioriteitsproducten in te stellen, kunt u aangeven welke producten u wilt verkopen. In het Kit-dashboard kunt u maximaal vijf producten kiezen om in uw lijst met prioriteitsproducten te plaatsen.

Wanneer je je prioriteitsproducten hebt gekozen, kunt u Prioriteitsproducten selecteren wanneer Kit vraagt welke producten u wilt verkopen. Op deze manier is het altijd eenvoudig om advertenties te maken voor de belangrijkste producten die u verkoopt.

Kit kan uw prioriteitsproducten promoten in Facebook-advertenties of -berichten, Instagram-advertenties of e-mailmarketingcampagnes.

Prioriteitsproducten kiezen

Stappen:

1. Ga naar Prioriteitsproducten in je Kit-dashboard.

2. Klik op Prioriteitsproducten toevoegen.

3. Zoek naar of selecteer een product in de lijst en klik op Toevoegen.

Herhaal de stappen telkens wanneer je een nieuw prioriteitsproduct wilt toevoegen door op de link te klikken om meer toe te voegen. Je kunt maximaal vijf prioriteitsproducten toevoegen

Je kunt op elk gewenst moment een product uit uw prioriteitsproducten verwijderen.

Uw prioriteitsproducten aanpassen

Nadat u bepaalde prioriteitsproducten hebt gekozen, kunt u deze in een lijst op uw pagina Prioriteitsproducten bekijken.

Klik op Bewerken naast een prioriteitsproduct om wijzigingen aan te brengen:

Een cursor die op de knop 'Bewerken' op een prioriteitsproduct klikt

Je kunt de titel, beschrijving of productafbeelding van je prioriteitsproducten wijzigen om de weergave in Facebook-advertenties en sociale berichten aan te passen. Wanneer je je prioriteitsproducten in Kit bewerkt, wordt het product in Shopify niet veranderd. Het wijzigt alleen hoe de weergave van het product in advertenties en berichten die je met Kit maakt.

Door de naam en beschrijving van het product hier te bewerken, kunt je sterk gespecialiseerde advertenties maken voor je prioriteitsproducten. Je kunt de beschrijving zelfs gebruiken om een speciale aanbieding voor het product te promoten of om een aanstaande uitverkoop te vermelden.

Nadat je de naam of beschrijving hebt aangepast, klikt je op Wijzigingen opslaan.