Kit instellen

Als u Kit wilt gaan gebruiken, voegt u de Kit-app toe aan uw Shopify-winkel, verbindt u Kit met de Facebook-pagina van uw bedrijf en kiest u de gewenste manier van communicatie met Kit. U communiceert met Kit om advertenties weer te geven, berichten op sociale media te plaatsen, e-mails te verzenden en andere vaardigheden van Kit te gebruiken.

U moet een online Shopify-winkel hebben om Kit te gebruiken. Wanneer u Kit installeert, krijgt u een account en toegang tot het Kit-dashboard, waar u uw instellingen en uw accountgegevens kunt beheren. Als u een iOS-apparaat gebruikt, kunt u Shopify Ping installeren om met Kit te communiceren.

De Kit-app installeren

Stappen:

1. Ga vanuit de Shopify App Store naar Kit.

2. Klik op Downloaden.

3. Meld u aan met de gegevens van uw winkel.

4. Klik op de website van Kit op Verbinden met Facebook en meld u aan bij het Facebook-account dat u gebruikt om de Facebook-pagina van uw winkel te beheren. Om Kit optimaal te gebruiken, moet u Kit toestaan openbare berichten te plaatsen, uw pagina's en advertenties te beheren en toegang te krijgen tot uw pagina- en app-inzichten.

5. Selecteer op de Kit-website de Facebook-pagina voor uw winkel en klik op Facebook-hoofdpagina bevestigen.

6. Selecteer een manier om met Kit te communiceren.

- Als u Sms selecteert, moet u de volgende stappen uitvoeren: 1. Voer uw telefoonnummer, tijdzone en e-mailadres in en klik op Verzenden. 2. Kit stuurt u een bevestigingscode via sms. Voer de code in en klik op Bevestigen.

- Als u Messenger selecteert, bevestigt u het Facebook-account dat u met Messenger wilt gebruiken en klikt u vervolgens op Verzenden naar Messenger.

Nadat u uw communicatiemethode hebt ingesteld, kunt u Kit gaan gebruiken.

Instellingen van Kit-account wijzigen

U kunt uw accountinstellingen wijzigen via het Kit-dashboard.

Accountvoorkeuren

Om toegang te krijgen tot uw accountvoorkeuren, klikt u op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het Kit-dashboard en vervolgens op Voorkeuren. Via de pagina Voorkeuren kunt u de volgende accountinstellingen wijzigen:

• berichtenplatform
  • e-mailadres contactpersoon
  • tijdzone
  • winkelcategorie

Verbindingen van externe partijen

Als u verbindingen van externe partijen met Kit wilt beheren, klikt u op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het Kit-dashboard en vervolgens op Accountverbindingen. Vanaf de pagina Accountverbindingen kunt u de verbindingen tussen Kit en de volgende andere services beheren:

• Shopify
  • Facebook
  • Instagram

U kunt berichten van Kit pauzeren.

Kiezen hoe u met Kit wilt praten

U kunt met Kit praten door Shopify Ping, Messenger of SMS te gebruiken:

• Kies Shopify Ping om de Ping-app te gebruiken om vanaf een iOS-apparaat met Kit te praten.

• Kies Messenger om met Kit te chatten vanuit de Messenger-app op uw mobiele apparaat of via Facebook Messenger op het bureaublad.

• Kies SMS om met Kit te chatten vanuit de standaard berichtentoepassing op uw mobiele telefoon.

Kit verbinden met SMS

U kunt SMS gebruiken met Kit in elk van de volgende landen:

• Australië
  • Canada
  • Denemarken
  • Finland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Hong Kong SAR China
  • Ierland
  • Israël
  • Mexico
  • Noorwegen
  • Polen
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

Nadat u Kit heeft ingesteld om SMS te gebruiken, ontvangt u een bevestigingsbericht op het mobiele nummer dat u heeft ingesteld. Als u geen bevestigingsnummer ontvangt, moet u mogelijk contact opnemen met uw mobiele serviceprovider en vragen om het nummer 55643 toestemming te geven om u te sms'en.

Kit verwijderen

Als u tijdelijk wilt stoppen met het gebruik van Kit, kunt u deberichten van Kit pauzeren of stoppen. Als u Kit uit uw winkel wilt verwijderen, verwijdert u de Kit-app van de pagina Apps in Shopify.

Stappen:

1. Ga in uw Shopify-beheerder naar Apps.

2. Klik op het pictogram met de prullenbak naast uw Kit-app.

3. Klik op Verwijderen om dit te bevestigen.