Kit instellen

Als u Kit wilt gaan gebruiken, voegt u de Kit-app toe aan uw Shopify-winkel, verbindt u Kit met de Facebook-pagina en kiest u de gewenste manier van communicatie met Kit. U communiceert met Kit om advertenties weer te geven, berichten op social media te plaatsen, e-mails te verzenden en andere vaardigheden van Kit te gebruiken.

Wanneer u Kit installeert, krijgt u een account en toegang tot het Kit-dashboard, waar u uw instellingen en uw accountgegevens kunt beheren. Als u een iPad of iOS-apparaat gebruikt, kunt u Shopify Ping installeren om met Kit te communiceren.

Een online Shopify-winkel waarvan het wachtwoord is verwijderd is vereist voor het gebruik van Kit.

De Kit-app installeren

1. Ga vanuit de Shopify App Store naar Kit.

2. Klik op App toevoegen.

3. Meld u aan met de gegevens van uw winkel.

4. Klik in het Kit-dashboard op Verbinden met Facebook en meld u aan bij het Facebook-account dat is gekoppeld aan de Facebook-pagina voor uw bedrijf.

1. Selecteer in het Kit-dashboard de Facebook-pagina voor uw bedrijf en klik vervolgens op Facebook-hoofdpagina bevestigen.

2. Selecteer een manier om met Kit te communiceren en volg de installatie stappen. Klik hier voor meer informatie over het kiezen van praten met Kit.

3. Stel Kit in om Facebook-advertenties uit te voeren door een Facebook Bedrijfsmanager en een advertentieaccount aan te sluiten op Kit en vervolgens de voorwaarden van Facebook voor aangepaste doelgroepen te accepteren. Meer informatie over het koppelen van een Facebook Bedrijfsmanager aan Kit.

Instellingen van Facebook-pagina

Op Facebook moet u aan de volgende vereisten voldoen voordat u een Facebook-pagina kunt verbinden:

In het Facebook-helpcentrum kunt u leren hoe u een Facebook-pagina voor uw bedrijf maakt.

Een Facebook Bedrijfsmanager koppelen aan Kit

Koppel een Facebook Bedrijfsmanager aan Kit zodat u Facebook-advertenties met Kit kunt uitvoeren. De Bedrijfsmanager moet zijn gekoppeld aan zowel de Facebook-pagina van uw bedrijf als aan een advertentieaccount met een beheerdersrol voor de Bedrijfsmanager.

Facebook Bedrijfsmanager is een tool die u kunt gebruiken om uw bedrijfspagina's en advertentieaccounts op één plek te organiseren en beheren. Als u een persoonlijk advertentieaccount gebruikt, moet u het in het verleden hebben gebruikt om advertenties weer te geven voordat u het aan een Bedrijfsmanager kunt koppelen. Als u nog nooit advertenties heeft weergegeven met uw persoonlijke advertentieaccount, moet u in Bedrijfsmanager een nieuw advertentieaccount maken voordat u Facebook-advertentiecampagnes kunt maken. In het Helpcentrum voor Facebook-advertenties vindt u meer informatie over Bedrijfsmanager en advertentieaccounts.

Als u geen Business Manager heeft, kunt u er een maken wanneer u Kit instelt. Als u een Facebook-advertentieaccount met Kit gebruikte voordat u Business Manager instelde, kan het zijn dat uw advertentieaccount handmatig toegevoegd moet worden aan de Business Manager op Facebook voordat deze wordt gekoppeld aan Kit. Als dit het geval is, kopieer dan de ID van uw Facebook-advertentieaccount uit Kit en klik vervolgens op Ga naar Business Manager. Wanneer u het advertentieaccount toevoegt aan de Business Manager op Facebook, kunt u de account-ID plakken die u heeft gekopieerd.

Neem contact op met Kit-ondersteuning als u een nieuw advertentieaccount maakt of een ander advertentieaccount wilt toevoegen aan Business Manager om het nieuwe advertentieaccount te koppelen aan Kit. Zorg ervoor dat u een betaalmethode instelt voor een nieuw advertentieaccount. Bekijk een video over het toevoegen van betaalmethoden aan een Facebook-advertentieaccount voor meer informatie.

Instellingen van Kit-account wijzigen

U kunt uw accountinstellingen wijzigen via het Kit-dashboard.

Accountvoorkeuren

Om toegang te krijgen tot uw accountvoorkeuren, klikt u op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het Kit-dashboard en vervolgens op Voorkeuren. Via de pagina Voorkeuren kunt u de volgende accountinstellingen wijzigen:

• berichtenplatform
  • e-mailadres contactpersoon
  • tijdzone
  • winkelcategorie

Verbindingen van externe partijen

Als u verbindingen van externe partijen met Kit wilt beheren, klikt u op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het Kit-dashboard en vervolgens op Accountverbindingen. Vanaf de pagina Accountverbindingen kunt u de verbindingen tussen Kit en de volgende andere services beheren:

• Shopify
  • Facebook
  • Instagram

U kunt berichten van Kit pauzeren.

Kiezen hoe u met Kit wilt praten

U kunt met Kit praten via Shopify ping op iOS of SMS:

• Kies Shopify Ping om de Ping-app te gebruiken om vanaf een iPad of iOS-apparaat met Kit te praten.

• Kies sms om met Kit te chatten vanuit de standaard toepassing voor chatberichten op uw mobiele telefoon.

Kit verbinden met sms

U kunt sms gebruiken met Kit in elk van de volgende landen:

• Australië
  • Canada
  • Denemarken
  • Finland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Speciale bestuurlijke regio Hongkong van de Volksrepubliek China
  • Ierland
  • Israël
  • Mexico
  • Noorwegen
  • Polen
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

Nadat u Kit heeft ingesteld om sms te gebruiken, ontvangt u een bevestigingsbericht op het mobiele nummer dat u heeft ingesteld. Neem contact op met uw mobiele serviceprovider als u geen bevestigingsnummer heeft ontvangen en vraag of het nummer 55643 toestemming kan krijgen om u te sms'en.

Kit verwijderen

Als u tijdelijk wilt stoppen met het gebruik van Kit, kunt u deberichten van Kit pauzeren of stoppen. Als u Kit uit uw winkel wilt verwijderen, verwijdert u de Kit-app van de pagina Apps in Shopify.

Stappen:

1. Ga in uw Shopify-beheerder naar Apps.

2. Klik op het pictogram met de prullenbak naast uw Kit-app.

3. Klik op Verwijderen om dit te bevestigen.