Praten met Kit

Je kunt Kit gebruiken om advertenties op Facebook en Instagram te plaatsen, rapporten over je bedrijf te ontvangen, sociale media-updates te plaatsen en bedrijfsdoelen te stellen.

Als u ochtendberichten hebt ingeschakeld, stuurt Kit u op doordeweekse ochtenden een bericht met de vraag of u hulp nodig hebt. Anders kunt u een sms met de tekst hi kit of hi sturen om een gesprek te starten.

Gesprekken met Kit

Via het Kit-dashboard kunt u instellen hoe vaak Kit u een bericht stuurt met reclamemogelijkheden. Ga naar Aanpassingen > Conversaties en klik op de schakelaars om de volgende gesprekstypen in of uit te schakelen:

• Ochtendbericht: Kit stuurt u elke ochtend een bericht met de vraag of de tool iets voor u kan doen.
  • Nieuwe producten op de markt brengen: Kit vraagt u of u wilt adverteren voor de nieuwe producten die u aan uw winkel hebt toegevoegd.
  • Advertentiewinsten opnieuw investeren: Kit stuurt u een bericht om de winst uit uw advertenties opnieuw te investeren in meer advertenties.
  • Retargeting van potentiële klanten: Kit stuurt u een bericht wanneer Kit een potentiële klant identificeert die op een van uw advertenties klikt.
  • Verslag over advertentie-uitgaven: Kit stuurt u dagelijks een verslag over hoe uw advertenties presteren.
  • Instagram-advertenties uitvoeren: Kit stuurt u een bericht om te vragen geüploade foto's en video's om te zetten in Instagram-advertenties.
  • Met Yotpo praten: Kit stuurt u een bericht om te vragen 5-sterrenbeoordelingen van Yotpo in advertenties om te zetten.

Praten met Kit

Kit start gesprekken door u verschillende opties aan te bieden. Je kunt met Kit praten door te kiezen met welke optie u het gesprek wilt voortzetten.

Opties kiezen

Wanneer Kit u om een antwoord vraagt, kunt u reageren met een nummer om een van de opties te kiezen.

Opnieuw beginnen

Je kunt op elk moment hi kit of hi zeggen om een nieuw gesprek met Kit te beginnen, zelfs als u midden in een gesprek bent. Hiermee annuleert u alles wat u aan het doen was met Kit.

Een pauze nemen

Je kunt een gesprek stoppen of het ontvangen van berichten tijdelijk onderbreken.

Stoppen

Sms stop als u alle berichten van Kit wilt annuleren. Hiermee worden alle berichten van Kit gestopt, maar wordt Kit niet uit uw winkel verwijderd.

Sms start als u opnieuw met Kit wilt praten.

Pauzeren

Verstuur pause per sms om geen updates van Kit te ontvangen. In de pauzestand reageert Kit alleen op je berichten en krijgt u geen nieuwe berichten toegestuurd.

Sms resume om weer berichten te ontvangen.