Praten met Kit

U kunt Kit gebruiken om advertenties op Facebook en Instagram te plaatsen, rapporten over uw bedrijf te ontvangen, sociale media-updates te plaatsen en bedrijfsdoelen te stellen.

Als u ochtendberichten hebt ingeschakeld, stuurt Kit u op doordeweekse ochtenden een bericht met de vraag of u hulp nodig hebt. Anders kunt u een sms met de tekst hi kit of hi sturen om een gesprek te starten.

Gesprekken met Kit

Via het Kit-dashboard kunt u instellen hoe vaak Kit u een bericht stuurt met reclamemogelijkheden. Ga naar Aanpassingen > Conversaties en klik op de schakelaars om de volgende gesprekstypen in of uit te schakelen:

• Ochtendbericht: Kit stuurt u elke ochtend een bericht met de vraag of de tool iets voor u kan doen.
  • Nieuwe producten op de markt brengen: Kit vraagt u of u wilt adverteren voor de nieuwe producten die u aan uw winkel hebt toegevoegd.
  • Advertentiewinsten opnieuw investeren: Kit stuurt u een bericht om de winst uit uw advertenties opnieuw te investeren in meer advertenties.
  • Retargeting van potentiële klanten: Kit stuurt u een bericht wanneer Kit een potentiële klant identificeert die op een van uw advertenties klikt.
  • Verslag over advertentie-uitgaven: Kit stuurt u dagelijks een verslag over hoe uw advertenties presteren.
  • Instagram-advertenties uitvoeren: Kit stuurt u een bericht om te vragen geüploade foto's en video's om te zetten in Instagram-advertenties.
  • Met Yotpo praten: Kit stuurt u een bericht om te vragen 5-sterrenbeoordelingen van Yotpo in advertenties om te zetten.

Praten met Kit

Kit start gesprekken door u verschillende opties aan te bieden. U kunt met Kit praten door te kiezen met welke optie u het gesprek wilt voortzetten.

Opties kiezen

Wanneer Kit u om een antwoord vraagt, kunt u reageren met een nummer om een van de opties te kiezen.

Opnieuw beginnen

U kunt op elk moment hi kit of hi zeggen om een nieuw gesprek met Kit te beginnen, zelfs als u midden in een gesprek bent. Hiermee annuleert u alles wat u aan het doen was met Kit.

Een pauze nemen

U kunt een gesprek stoppen of het ontvangen van berichten tijdelijk onderbreken.

Stoppen

Sms stop als u alle berichten van Kit wilt annuleren. Hiermee worden alle berichten van Kit gestopt, maar wordt Kit niet uit uw winkel verwijderd.

Sms start als u opnieuw met Kit wilt praten.

Pauzeren

Verstuur pause per sms om geen updates van Kit te ontvangen. In de pauzestand reageert Kit alleen op uw berichten en krijgt u geen nieuwe berichten toegestuurd.

Sms resume om weer berichten te ontvangen.