Praten met Kit

Je kunt Kit gebruiken om advertenties op Facebook en Instagram te plaatsen, rapporten over je bedrijf te ontvangen, social media-updates te plaatsen en bedrijfsdoelen te stellen.

Als je ochtendberichten hebt ingeschakeld, stuurt Kit je op doordeweekse ochtenden een bericht met de vraag of je hulp nodig hebt. Anders kun je een sms met de tekst hi kit of hi sturen om een gesprek te starten.

Gesprekken met Kit

Via het Kit-dashboard kun je instellen hoe vaak Kit je een bericht stuurt met reclamemogelijkheden. Ga naar Aanpassingen > Conversaties en klik op de schakelaars om de volgende gesprekstypen in of uit te schakelen:

• Ochtendbericht: Kit stuurt je elke ochtend een bericht met de vraag of de tool iets voor je kan doen.
  • Nieuwe producten op de markt brengen: Kit vraagt je of je wilt adverteren voor de nieuwe producten die je aan je winkel hebt toegevoegd.
  • Advertentiewinsten opnieuw investeren: Kit stuurt je een bericht om de winst uit je advertenties opnieuw te investeren in meer advertenties.
  • Retargeting van potentiële klanten: Kit stuurt je een bericht wanneer Kit een potentiële klant identificeert die op een van je advertenties klikt.
  • Verslag over advertentie-uitgaven: Kit stuurt je dagelijks een verslag over hoe je advertenties presteren.
  • Instagram-advertenties uitvoeren: Kit stuurt je een bericht om te vragen geüploade foto's en video's om te zetten in Instagram-advertenties.
  • Met Yotpo praten: Kit stuurt je een bericht om te vragen 5-sterrenbeoordelingen van Yotpo in advertenties om te zetten.

Praten met Kit

Kit start gesprekken door je verschillende opties aan te bieden. Je kunt met Kit praten door te kiezen met welke optie je het gesprek wilt voortzetten.

Opties kiezen

Wanneer Kit je om een antwoord vraagt, kun je reageren met een nummer om een van de opties te kiezen.

Opnieuw beginnen

Je kunt op elk moment hi kit of hi zeggen om een nieuw gesprek met Kit te beginnen, zelfs als je midden in een gesprek bent. Hiermee annuleer je alles wat je aan het doen was met Kit.

Een pauze nemen

Je kunt een gesprek stoppen of het ontvangen van berichten tijdelijk onderbreken.

Stoppen

Sms stop als je alle berichten van Kit wilt annuleren. Hiermee worden alle berichten van Kit gestopt, maar wordt Kit niet uit je winkel verwijderd.

Sms start als je opnieuw met Kit wilt praten.

Pauzeren

Verstuur pause per sms om geen updates van Kit te ontvangen. In de pauzestand reageert Kit alleen op je berichten en krijg je geen nieuwe berichten toegestuurd.

Sms resume om weer berichten te ontvangen.