Rapporten exporteren

Je kunt je rapporten uit het Shopify-beheercentrum exporteren naar een CSV-bestand (Comma Separated Values). Geëxporteerde rapporten worden opgeslagen in de standaardmap voor downloads op je computer.

Stappen:

1. Open het rapport dat je wilt exporteren.
  2. Klik op Exporteren.
  3. Klik in het dialoogvenster Je rapport exporteren op Exporteren.

Nadat de download is voltooid, kun je het rapport openen met behulp van een spreadsheetprogramma, zoals Excel of Numbers, of een teksteditor.

Gebruik de opdracht Afdrukken in plaats van het te exporteren als je een PDF-bestand van een rapport wilt hebben. Op een pc met Windows 10 of op een Mac kun je een bestand tijdens het afdrukken automatisch opslaan als een PDF-bestand. Voor eerdere versies van Windows moet je een PDF-printer of -converter installeren, zoals Adobe Acrobat Reader.