Rapporten exporteren

Je kunt je rapporten uit het Shopify-beheercentrum exporteren naar een CSV-bestand (Comma Separated Values). Geëxporteerde rapporten worden opgeslagen in de standaardmap voor downloads op je computer.

Stappen:

1. Open het rapport dat u wilt exporteren.

2. Klik op Exporteren.

3. Klik in het dialoogvenster Uw rapport exporteren op Exporteren.

Voor sommige financiële rapporten (Verkoop, Belastingen en Betalingen) kunt u ook het type rapport selecteren dat u wilt exporteren. Met Huidige pagina worden gegevens geëxporteerd voor de kolommen die momenteel worden weergegeven. Met Volledig rapport worden gegevens geëxporteerd voor alle weergegeven kolommen, maar ook voor aanvullende kolommen die standaard niet worden weergegeven.

Het geëxporteerde bestand wordt opgeslagen in uw standaardmap voor downloads.

Nadat de download is voltooid, kunt u het rapport openen. U kunt een spreadsheetprogramma, zoals Excel of Numbers, of een teksteditor gebruiken om het rapport te bekijken. Dit is een voorbeeld van hoe een rapport eruit kan zien wanneer u het opent.

Een geëxporteerd rapport van totale verkoop in een tabel

Als u een PDF-bestand van een rapport wilt hebben, gebruikt u de opdracht Afdrukken in plaats van het te exporteren. Op een pc met Windows 10 of op een Mac kunt u een bestand tijdens het afdrukken automatisch opslaan als een PDF-bestand. Voor eerdere versies van Windows moet u een PDF-printer of -converter installeren, zoals Adobe Acrobat Reader.