Point of Sale

Met Shopify POS kun je producten persoonlijk verkopen in winkels, pop-ups en andere locaties.

Of je nu je eerste Shopify-winkel opzet of je webshop uitbreidt naar persoonlijke verkoop, je kunt in de sectie Aan de slag een complete gids vinden voor het instellen van de Shopify POS-app. Je kiest onder andere welk abonnement het best bij je past en in het Hardware-overzicht lees je meer over Shopify-hardware die je kunt gebruiken voor retailverkoop.

Shopify POS

Shopify POS is een verkooppunt-app waarmee je producten op locatie verkoopt. Je kunt Shopify POS gebruiken om overal te verkopen, zoals in fysieke winkels, op markten en in pop-upwinkels. De Shopify POS-app is alleen beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

Shopify POS synchroniseert met Shopify, zodat je de bestellingen en voorraad van je fysieke winkelvestigingen, webshop en andere actieve verkoopkanalen kunt bijhouden. Je kunt zelfs de bestellingen van je winkel vanuit de app bekijken en beheren.

geheel vernieuwde POS-interface die wordt weergegeven op een tablet en mobiele telefoon

Hardware

Je kunt Shopify verbinden met winkelhardware waarmee je je bedrijf kunt opbouwen, zowel persoonlijk als online. Als je een merchant bent met een winkel in een door Shopify ondersteund land, kun je ondersteunde hardware rechtstreeks bij Shopify kopen.

Raadpleeg het Hardware-gedeelte om meer te weten te komen over de beste hardware jouw winkel.

Shopify POS beheren

Nadat je je winkel hebt ingesteld en hardware hebt gekocht, ben je kaar om te gaan verkopen met Shopify POS.

Raadpleeg de sectie Persoonlijk verkopen voor meer informatie over het beheren van de winkelervaring van je winkel.