Hardware-overzicht

Als u Shopify POS gebruikt, moet u eerst de hardware kiezen die u nodig hebt om betalingen met contant geld, kaarten of beide te accepteren. Jepgrade dan naar het Shopify-abonnement of hoger wanneer u klaar bent om gespecialiseerde winkelhardware zoals streepjescodescanners, bonprinters en kassa's te gaan gebruiken.

Je kunt ook verzendhardware, zoals labelprinters en weegschalen, gebruiken om je verzend- en afhandelproces te versnellen.

Uw onderdelen kiezen Plan uw Shopify POS-installatie door onderdelen te kiezen die aan uw behoeften voldoen.
Ondersteunde creditcardlezers Als u Shopify Payments of een ondersteunde externe leverancier in Canada, het vasteland van de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk gebruikt, kunt u een van de ondersteunde kaartlezers uit de Shopify Hardware Store kiezen.
Externe creditcardterminals Als u een van onze ondersteunde kaartlezers niet kunt gebruiken om je transacties te verwerken, hebt u een externe creditcardterminal nodig van een betaalverwerker.
Ondersteunde iPad-standaarden We ondersteunen een aantal iPad-standaarden voor uw Shopify POS-systeem, allemaal verkrijgbaar in onze Hardware Store. Zorg, voor volledige ondersteuning van Shopify, dat de modelnummers overeenkomen als u bij een andere leverancier koopt.
Het toevoegen van winkelhardware Voer een upgrade uit naar het Shopify-abonnement of hoger als u extra hardware voor de detailhandel nodig hebt, zoals kassabonprinters, streepjescodescanners en een kassa-lade (u krijgt dan ook de beschikking over enkele verbeterde functies in de app, zoals het traceren van registerwijzigingen).

Je Shopify POS-hardware kiezen

Afhankelijk van uw bedrijf, is het soort winkelhardware dat u nodig hebt mogelijk iets anders:

Als u een... Dan hebt u misschien nodig...
pop-up winkel hebt iPad + kaartlezer
winkel hebt iPad + kaartlezer + bonprinter
meerdere winkels of een warenhuis hebt iPad + kaartlezer + bonprinter + streepjescodescanner + kassalade

Je kunt een verscheidenheid aan onderdelen kiezen voor uw Shopify POS-systeem, afhankelijk van:

• of u contant geld, kaarten of beide accepteert
  • of u een Shopify-abonnement of hoger hebt.

Hardware kopen

Als u zich in Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk of Ierland bevindt, kunt u hardware kopen in de Shopify Hardware Store:

Canada hardware.shopify.ca
Verenigde Staten hardware.shopify.com
Verenigd Koninkrijk hardware.shopify.co.uk
Ierland hardware.shopify.ie

Als u zich in Canada of de Verenigde Staten bevindt, kunt u de detailhandelkit in de Hardware Store kopen om uw Shopify POS-systeem snel te kunnen gebruiken.

Bij andere leveranciers kopen

Met uitzondering van de ondersteunde kaartlezers, zijn afzonderlijke onderdelen ook verkrijgbaar bij originele producenten of wederverkopers, waaronder:

Land Reseller
Australië gorillalab.com.au
pos99.com.au
Japan primex.co.jp
Singapore Kingly

Snelle referentie voor modelnummer

Om ervoor te zorgen dat de hardware die je koopt, door Shopify wordt ondersteund, moet je de modelnummers van de door je gekochte artikelen verifiëren (tenzij je bij de Shopify Hardware Store in Canada, het vasteland van de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk koopt). Modelnummers moeten overeenkomen met die in de volgende tabel.

Winkelonderdeel Modelnaam Modelnummer
Draadloze bluetooth-bonprinter Star Micronics TSP100IIIBI 39472110
Draadloze bluetooth-bonprinter Star Micronics TSP650IIBI 39449871
LAN-bonprinter Star Micronics TSP100III LAN 39463110
USB-bonprinter Star Micronics TSP100USB 39461110
Kassalade APG Vasario 320 VB320-BL1616
Kassalade Star Micronics 13"

37964220 (zwart)

37964180 (wit)

Kassalade Star Micronics 16"

37965600 (zwart)

37965590 (wit)

Kassalade Star Micronics 16" (alleen Verenigd Koninkrijk) B-2002FN (zwart of wit)
Kassalade Windfall-kassalade HDWFCDA en H225
@Rest iPad-standaard Heckler Design @Rest Stand HDAR2 of H234
iPad Air-standaard WindFall-standaard voor iPad Air (past op de iPad Pro 9.7") HDWFA1 of H236
iPad Mini-standaard WindFall -standaard voor iPad Mini HDWFM01 of H434
Swipe-kaartlezer (audio-ingang) Swipe-kaartlezer (audio-ingang) Alleen beschikbaar bij Shopify
Swipe-kaartlezer (30-pins) Swipe-kaartlezer (30-pins) Niet meer verkrijgbaar
Swipe-kaartlezer (Lightning) Swipe-kaartlezer (Lightning) Alleen beschikbaar bij Shopify
Streepjescodeprinter Dymo LabelWriter 450 1752264
1D-streepjescodescanner Socket Mobile S700

CX3360-1682 (blauw)

CX3397-1855 (wit)

Socket Mobile 7Ci

CX2870-1409 (grijs)

CX2895-1508 (wit)

CX2885-1484 (rood)

CX2883-1480 (geel)

CX2887-1486 (blauw)

2D-streepjescodescanner Socket Mobile S740

CX3431-1881 (blauw)

CX3419-1838 (wit)

Socket Mobile 7Qi

CX3308-1528 (grijs)

CX3316-1536 (wit)

CX3312-1532 (rood)

CX3310-1530 (geel)

CX3314-1534 (blauw)

Wifi-netwerk Google-wifi NLS-1304-25
Streepjescodelabel Dymo (1" x 1") Small Label 30332
Streepjescodelabel Dymo (1" x 2 1/8") Medium Label 30336
Streepjescodelabel Dymo 1 1/8" x 3 1/2") Large Label 30252
Streepjescodelabel Dymo Butterfly (Extra Small) Label 30299
Verzendlabelprinter DYMO® 4XL Label Printer (USB) 1755120
Verzendlabels DYMO® 4" x 6" Shipping Labels 1744907

30-dagenretourbeleid

We hebben een retourbeleid van 30 dagen op alle hardware (met uitzondering van kaartlezers) die zijn gekocht bij Shopify.

Zorg ervoor dat u het retourformulier invult wanneer u een artikel aan ons retourneert of ruilt.

Je eigen apparatuur opnieuw gebruiken

Mogelijk kunt u deze onderdelen opnieuw gebruiken als u ze al bezit:

• kassalade (als u een Shopify-abonnement of hoger hebt)
  • streepjescodeprinter
  • iPad-standaard.

Onderdelen die u niet kunt vervangen

Als u een van deze artikelen gebruikt, moeten de modellen exact overeenkomen en kunnen deze niet door alternatieven worden vervangen: