TSP100IIILAN en TSP100IIIW bonprinters voor Android

Waar kunt u de Star Micronics TSP100III LAN- en TSP100IIIW-bonprinter kopen?

De Star Micronics TSP100III LAN- en TSP100IIIW-bonprinter is niet verkrijgbaar in de Shopify Hardware Store, maar u kunt deze kopen bij Barcodes Inc.

Printerpapier kopen

Alle rollen thermisch papier werken met de printer indien:

• de breedte 80 mm is
  • de lengte niet meer is dan 70 m

Raadpleeg de hardwarehandleiding van de fabrikant voor meer informatie over het laden van de bonprinter.

Installatie en instelling

Problemen oplossen

Als de FOUT-indicator rood knippert

Dit gebeurt wanneer er geen papier in de printer zit. Open de printer, plaats papier en sluit het deksel. De FOUT-indicator moet uitgaan en de GEREED-indicator moet gaan branden.

Papierstoringen

Als u het papier scheef in de bonprinter plaatst, is de kans groot dat het papier vast komt te zitten. Als dit gebeurt, zet u de printer uit, opent u het deksel en plaatst u het papier opnieuw.

Als u de bon smaller probeert te maken dan de opgegeven breedte van 3 inch, gebruik dan de geboden scheidingslijn. Vouw het papier niet wanneer u het in de printer plaatst.