Star Micronics TSP100USB bonprinter

Modelnummer: 39461110

De Star Micronics TSP100USB bonprinter kopen

De Star Micronics TSP100JeSB-bonprinter is niet verkrijgbaar in de Shopify Hardware Store, maar u kunt deze rechtstreeks bij Barcodes Inc. kopen.

Printpapier kopen

Alle rollen thermisch papier werken met deze printer, onder voorwaarde dat:

• de breedte 80 mm is
  • de lengte niet meer is dan 70 m

Raadpleeg de hardwarehandleiding van de fabrikant voor meer informatie over het laden van de bonprinter.

De Star Micronics TSP100USB bonprinter installeren

De TSP100USB-bonprinter maakt via een USB-kabel verbinding met je netwerk.

Stappen:

1. Sluit de bonprinter aan op de kassalade van de APG Vasario 320-serie met behulp van de kassaladekabel.

2. Stel de Apple AirPort Express in voordat u doorgaat met de installatie van de bonprinter.

3. Sluit de bonprinter aan op de USB-poort van de Apple AirPort. Hiermee wordt de printer vindbaar in de Shopify POS-app.

Vergeet na het aansluiten van uw printer niet om:

Beperkingen bij het gebruik van de Star Micronics TSP100USB-bonprinter

Shopify POS heeft een exclusieve, rechtstreekse relatie met de bonprinter TSP100USB van Star Micronics. Dit heeft de volgende gevolgen:

• Je kunt niet meerdere iPads verbinden met dezelfde printer.

• Shopify POS werkt niet tegelijkertijd met meerdere printers.