Hardwarekits voor Shopify POS

Als u Shopify POS gebruikt, kunt u een hardwarekit kopen om uw winkel in gebruik te nemen. Een hardwarekit bundelt compatibele componenten tegen een gereduceerde prijs.

Shopify-kit voor retail

Je kunt de Shopify Retail Kit gebruiken voor alle Shopify-abonnementen.

De kit bevat Shopify-hardware die is ontworpen voor krediettransacties in je winkel:

Je kunt ook de afzonderlijke onderdelen in de Shopify Hardware Store in de Verenigde Staten kopen.

Installatie en instellingen

Installatie-instructies worden bij de kit meegeleverd.

We bieden ook installatie-instructies voor de specifieke hardwareonderdelen.

Aangepaste kit

Je kunt de aangepaste kit gebruiken als je het Shopify-abonnement of hoger hebt.

De kit bevat alles wat u nodig hebt om contante betalingen en creditcardbetalingen te accepteren en ontvangstbewijzen af te drukken:

Je kunt ook de afzonderlijke onderdelen bij de oorspronkelijke leveranciers of resellers kopen.

Installatie en instellingen

Installatie-instructies worden bij de kit meegeleverd. Je kunt ook een PDF-exemplaar downloaden.

We bieden ook installatie-instructies voor de specifieke hardwareonderdelen.

Huurpakketten met Shopify-hardware

Als je je in de Verenigde Staten bevindt, kan je Shopify POS-hardware huren voor evenementen, beurzen of korte perioden waarin je persoonlijk wil verkopen.

Alles-in-éénbundel

De Alles-in-éénbundel is alles wat je nodig hebt voor een complete winkelomgeving. Het bevat de volgende hardware:

• Gecombineerde mPop-bonprinter en kassalade met streepjescodescanner
  • iPad Air met LTE en standaard
  • Chip- en swipe-lezer
  • Papier ontvangstbewijs

Als je de Alles-in-éénbundel wil gebruiken, moet Shopify Payments zijn ingeschakeld in je account en zich in het Shopify-abonnement of hoger bevinden. Je kan de Alles-in-éénbundel van Shopify Hardware Rentals huren.

Cash-heavybundel

De Cash-heavybundel bevat een grote, veilige kassalade en is ideaal voor winkels die met veel contante betalingen werken. Het bevat de volgende hardware:

• Kassalade 13"
  • Bluetooth-printer ontvangstbewijzen
  • iPad Air met een LTE-netwerkverbinding en standaard
  • Chip- en swipe-lezer
  • Papier ontvangstbewijs

Als je de Cash-heavybundel wil gebruiken, moet Shopify Payments zijn ingeschakeld in je account en zich in het Shopify-abonnement of hoger bevinden. Je kan de Cash-heavybundel huren vanuit de Shopify Hardware Rental-winkel.

Cashlessbundel

De Cashlessbundel is het beste voor winkels die alleen creditcardbetalingen accepteren. Het bevat de volgende hardware:

• iPad Air met LTE en standaard
  • Chip- en swipe-lezer

Als je de Cashless-bundel wil gebruiken, moet Shopify Payments zijn ingeschakeld voor je account. Je kan de Cashless-bundel huren in de Shopify Hardware Rental-winkel.