Hardwarekits voor Shopify POS

Als u Shopify POS gebruikt, kunt u een hardwarekit kopen om uw winkel in gebruik te nemen. Een hardwarekit bundelt compatibele componenten tegen een gereduceerde prijs.

Shopify-kit voor retail

U kunt de Shopify Retail Kit gebruiken voor alle Shopify-abonnementen.

De kit bevat Shopify-hardware die is ontworpen voor krediettransacties in uw winkel:

U kunt ook de afzonderlijke onderdelen in de Shopify Hardware Store in de Verenigde Staten kopen.

Installatie en instellingen

Installatie-instructies worden bij de kit meegeleverd.

We bieden ook installatie-instructies voor de specifieke hardwareonderdelen.

Aangepaste kit

U kunt de aangepaste kit gebruiken als u het Shopify-abonnement of hoger hebt.

De kit bevat alles wat u nodig hebt om contante betalingen en creditcardbetalingen te accepteren en ontvangstbewijzen af te drukken:

U kunt ook de afzonderlijke onderdelen bij de oorspronkelijke leveranciers of resellers kopen.

Installatie en instellingen

Installatie-instructies worden bij de kit meegeleverd. U kunt ook een PDF-exemplaar downloaden.

We bieden ook installatie-instructies voor de specifieke hardwareonderdelen.