Uw wifi-netwerk configureren

We raden je aan om een van de ondersteunde wifi-netwerkconfiguraties te gebruiken die hier worden beschreven.

In deze sectie

* Google-wifi * Apple AirPort-wifi-extender * Alternatieve netwerkconfiguraties * Problemen met je internetverbinding en router oplossen

Standaardmodus (ook bekend als normale modus of wifi-modus)

De standaardmodus gebruikt een Apple AirPort-wifi-range extender (een AirPort Extreme of een AirPort Express) om uw Shopify POS-systeem aan te sluiten op uw netwerk.

Shopify POS wifi-schema standaardmodus

De apparaten aansluiten met behulp van de USB-kabel die bij de printer is geleverd.

Klantmodus

Gebruik deze configuratie als uw modem op enige afstand van uw Shopify POS-apparaat staat. Benodigd:

• een modem
  • twee AirPort-wifi-extenders.

De modem is via een kabel verbonden met de eerste AirPort, die draadloos is verbonden met de tweede, zoals weergegeven:

Shopify POS wifi-schema clientmodus

Hebt u problemen met een ondersteunde configuratie?

Als je problemen ondervindt bij het gebruik van een ondersteunde configuratie om verbinding te maken met je netwerk, neemt je contact op met de ondersteuning en helpen we je graag verder.

Alternatieve netwerkconfiguraties

Hier vindt u informatie over alternatieve netwerkconfiguraties, maar deze vallen buiten het bereik van ons ondersteuningsbeleid.