Uw wifi-netwerk configureren

We raden u aan om een van de ondersteunde wifi-netwerkconfiguraties te gebruiken die hier worden beschreven.

In this section

* Google-wifi * Apple AirPort-wifi-extender * Alternatieve netwerkconfiguraties * Problemen met uw internetverbinding en router oplossen

Standaardmodus (ook bekend als normale modus of wifi-modus)

De standaardmodus gebruikt een Apple AirPort-wifi-range extender (een AirPort Extreme of een AirPort Express) om uw Shopify POS-systeem aan te sluiten op uw netwerk.

Shopify POS wifi-schema standaardmodus

De apparaten aansluiten met behulp van de USB-kabel die bij de printer is geleverd.

Klantmodus

Gebruik deze configuratie als uw modem op enige afstand van uw Shopify POS-apparaat staat. Benodigd:

• een modem
  • twee AirPort-wifi-extenders.

De modem is via een kabel verbonden met de eerste AirPort, die draadloos is verbonden met de tweede, zoals weergegeven:

Shopify POS wifi-schema clientmodus

Hebt u problemen met een ondersteunde configuratie?

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van een ondersteunde configuratie om verbinding te maken met uw netwerk, neemt u contact op met de ondersteuning en helpen we u graag verder.

Alternatieve netwerkconfiguraties

Hier vindt u informatie over alternatieve netwerkconfiguraties, maar deze vallen buiten het bereik van ons ondersteuningsbeleid.