Alternatieve netwerkconfiguraties

Als je een van de door Shopify ondersteunde netwerkconfiguraties niet kunt gebruiken, zijn er alternatieven die je kunt proberen. Consistente prestaties van je Shopify POS-systeem kunnen niet worden gegarandeerd voor al deze configuraties, hoewel ze onder bepaalde omstandigheden wel kunnen werken.

Met brug

Voor deze configuratie is het volgende nodig:

• een modem
  • een externe router
  • een Apple AirPort.

Het modem is met kabel verbonden met de externe router en de router maakt draadloos verbinding met de AirPort, zoals afgebeeld:

Shopify POS, alternatieve wifi-modus met brug

Bekende problemen

Van deze configuratie is bekend dat de verbindingen onregelmatig worden verbroken.

Externe router met modem

Voor deze configuratie is het volgende nodig:

• een modem
  • een externe router
  • een bonprinter.

Alle drie zijn met kabel serieel verbonden, zoals afgebeeld:

Shopify POS, wifi, externe router met modem

Bekende problemen

Veel routers voor consumenten zijn niet ontworpen voor gebruik in deze configuratie, dus de router communiceert mogelijk niet goed met de printer.

Externe router met Apple AirPort

Voor deze configuratie is het volgende nodig:

• een modem
  • een externe router
  • een AirPort WiFi-extender.

Alle drie zijn met kabel serieel verbonden, zoals afgebeeld:

Shopify POS, wifi, externe router met Apple AirPort

Bekende problemen

Voor een goede netwerkcommunicatie moet u de externe router verwijderen. Je configuratie wordt vervolgens ondersteund door Shopify.