Google-wifi

Gebruik Google Wifi om uw draadloze netwerk in uw winkel uit te breiden. U kunt ethernetapparaten zoals de Star Micronics TSP100LAN-bonprinter aansluiten op de ethernetpoort van een Google Wifi-punt.

Google Wifi kopen

Als u zich in Canada of de Verenigde Staten bevindt, kunt u Google Wifi kopen in de Shopify Hardware Store. Voor alle andere landen en regio's raadpleegt u de Google Store voor beschikbaarheid.

Google Wifi instellen

Stappen:

1. Plaats uw primaire Google Wifi-punt. Je moet uw primaire Google Wifi-punt met uw modem kunnen verbinden met een ethernetkabel.
  1. Sluit de ethernetpoort van je primaire Google Wifi-punt met een ethernetkabel aan op de WAN-poort van je modem. Sluit het Google Wifi-punt aan op een stopcontact.

2. Plaats naar behoefte extra Google Wifi-punten rond uw winkel.

3. Optioneel: Als u een bonprinter gebruikt die een ethernetverbinding vereist, zorg er dan voor dat u een Google Wifi-punt in de buurt van uw bonprinter plaatst. Verbind de ethernetpoort van het Google Wifi-punt met de ethernetpoort van uw bonprinter.

4. Download de Google Wifi-app op iOS of Android.

5. Tik in de Google Wifi-app op Aan de slag en volg de instructies om je Google Wifi-netwerk in te stellen.