Problemen met je internetverbinding en router oplossen

Waar kan ik de documentatie vinden?

U kunt onze belangrijkste documentatie over het configureren van uw internetverbinding lezen in Shopify POS verbinden met uw netwerk.

Hoe sluit ik mijn iPad aan op internet?

Hebt u nog nooit een iPad gebruikt? Verbinding maken met internet is eenvoudig. Bekijk dit Apple-artikel over hoe u toegang kunt krijgen tot wifi-netwerken.

Ik heb netwerkproblemen met mijn Apple AirPort Express. Eerder werkte het, maar nu niet. Wat kan ik doen?

Probeer de verbinding tussen uw iPad en uw wifi-signaal, uit te schakelen en opnieuw in te schakelen. Als u nog steeds problemen ondervindt, bekijk dan de Apple AirPort Express-ondersteuningsgids. Apple heeft ook discussiefora waar u een vraag kunt stellen aan de Apple AirPort Community en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers en de ondersteuning.

Algemene netwerkproblemen oplossen

Volg deze gids om eventuele problemen met het netwerk op te lossen die u zou kunnen hebben bij het gebruik van Shopify POS.

Stappen:

1. Probeer de Shopify.com-website te laden met behulp van de Safari-app op uw iPad:

- Als shopify.com correct laadt, neem dan contact op met de Shopify-ondersteuning. - Als shopify.com niet correct wordt geladen op uw iPad, gaat u verder met de volgende stappen voor meer instructies voor probleemoplossing.

1. Controleer of uw iPad is verbonden met een wifi-netwerk met behulp van de instructies op apple.com. Als u verbonden bent, gaat u verder met de volgende stap.

2. Kun je verbinding maken met internet op een ander apparaat op hetzelfde netwerk, bijvoorbeeld een telefoon of computer?