Persoonlijk verkopen met Shopify POS Classic

De Shopify POS-app voor iOS en Android is een POS dat u kunt gebruiken om uw producten persoonlijk te verkopen.

Shopify POS-app op een iPad, iPhone en Android-apparaat

U kunt de basisfuncties van Shopify POS gebruiken om bijna overal te verkopen, inclusief fysieke winkels, op markten en in pop-upwinkels. Gebruik Shopify POS om voor elke klant een winkelwagen aan te maken. U kunt ook de winkelwagen aanpassen door bijvoorbeeld producten toe te voegen of te verwijderen, of een korting toe te passen. Wanneer de winkelwagen klaar is, kunt u op vele verschillende manieren de betaling accepteren.

Shopify POS synchroniseert met Shopify om uw bestellingen en voorraad bij te houden in uw winkellocaties, online winkel en andere actieve verkoopkanalen. U kunt zelfs de bestellingen van uw winkel vanuit de app bekijken en beheren.

Om een volledige winkelervaring te creëren, kunt u upgraden naar het Shopify-abonnement. Hiermee kunt u uw Shopify POS-app verbinden met extra Retail-hardware, zoals een streepjescodescanner of een kassalade. Het Shopify-abonnement bevat ook functies die u helpen uw winkel effectiever te beheren, zoals het toewijzen van pincodes aan medewerkers en kassadiensten.