Persoonlijk verkopen met Shopify POS Classic

De Shopify POS-app voor iOS en Android is een POS dat je kunt gebruiken om je producten persoonlijk te verkopen.

Shopify POS-app op een iPad, iPhone en Android-apparaat

Je kunt de basisfuncties van Shopify POS gebruiken om bijna overal te verkopen, inclusief fysieke winkels, op markten en in pop-upwinkels. Gebruik Shopify POS om voor elke klant een winkelwagen aan te maken. Je kunt ook de winkelwagen aanpassen door bijvoorbeeld producten toe te voegen of te verwijderen, of een korting toe te passen. Wanneer de winkelwagen klaar is, kun je op vele verschillende manieren de betaling accepteren.

Shopify POS synchroniseert met Shopify om je bestellingen en voorraad bij te houden in je winkellocaties, onlinewinkel en andere actieve verkoopkanalen. Je kunt zelfs de bestellingen van je winkel vanuit de app bekijken en beheren.

Om een volledige winkelervaring te creëren, kun je upgraden naar het Shopify-abonnement. Hiermee kun je je Shopify POS-app verbinden met extra Retail-hardware, zoals een streepjescodescanner of een kassalade. Het Shopify-abonnement bevat ook functies die je helpen je winkel effectiever te beheren, zoals het toewijzen van pincodes aan medewerkers en kassadiensten.