Socket Mobile 1D-streepjescodescanner

U moet het Shopify-abonnement of hoger hebben om deze hardware te kunnen gebruiken.

Als u Shopify POS voor iPad gebruikt en u het Shopify-abonnement of hoger heeft, kunt u de Socket Mobile S700- of CHS 7Ci-streepjescodescanner gebruiken om zowel digitale als gedrukte 1D-streepjescodes te scannen.

Shopify POS - Socket Mobile-streepjescodescanner

De Socket Mobile S700 en CHS 7Ci zijn lichtgewicht, draagbare streepjescodescanners die draadloos verbinding maken met Shopify POS.

Voor wie is de 1D-streepjescodescanner bedoeld?

U moet de Socket Mobile S700 of CHS 7Ci 1D-streepjescodescanner gebruiken als u snel producten aan de Shopify POS-winkelwagen wilt toevoegen zonder uw assortiment te doorzoeken om ze te vinden.

De scanner maakt draadloos verbinding met Shopify POS via Bluetooth, zodat u de scanner kunt gebruiken op markten, beurzen, pop-uplocaties of in een fysieke winkel. U kunt de scanner opladen via de oplaadkabel of het oplaadstation (meegeleverd), die beide op een stopcontact moeten worden aangesloten. Wanneer de batterij van de scanner volledig is opgeladen, gaat deze maximaal 14 uur (ongeveer 15.000 scans) mee.

Compatibele apparaten en modellen

Deze tabel toont welke Socket Mobile 1D-scanners compatibel zijn met Shopify POS:

Socket Mobile 1D-scanners compatibel met Shopify Kassasysteem
Compatibele POS-apparaten Compatibele Socket Mobile S700-SKU's Compatibele Socket Mobile CHS 7Ci-SKU's Moet ik het Shopify-abonnement of hoger hebben?
iPad
  • CX3360‑1682
  • CX3397‑1855
  • CX2870‑1409
  • CX2895‑1508
  • CX2885‑1484
  • CX2883‑1480
  • CX2887‑1486
Ja

Waar u de Socket Mobile 1D-streepjescodescanner kunt kopen of huren

U kunt de Socket Mobile 1D-streepjescodescanner bij de volgende leveranciers kopen:

Leveranciers voor de Socket Mobile 1D-streepjescodescanner
Regio Reseller
Canada Shopify Hardware Store
Verenigde Staten Shopify Hardware Store
Verenigd Koninkrijk Shopify Hardware Store
Ierland Shopify Hardware Store
Europa SocketStore.eu
Japan SocketStore.jp

Als u zich in de Verenigde Staten bevindt, kunt u de 1D-scanner huren in de Shopify Hardware Rental-winkel.

Uw streepjescodescanner koppelen aan en verbinden met uw iPad

1. Ga naar uw iPad-instellingen (niet de app-instellingen) en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.

2. Tik in de Shopify POS-app op Winkel en vervolgens op Hardware.

3. Schakel de streepjescodescanner in door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat de scanner piept.

4. Tik op de iPad op Streepjescode-scanner verbinden:

Knop Bluetooth-streepjescodescanner toevoegen

5. Wanneer het dialoogvenster Scanner koppelen en verbinden wordt weergegeven, tikt u op 1D-scanner en scant u vervolgens de streepjescode:

Dialoogvenster Scanner koppelen en verbinden

De scanner piept drie keer, wat aangeeft dat de scanner in iOS-modus is en klaar is om aan uw iPad te worden gekoppeld.

1. Tik op Apparaatlijst openen.

2. Als u de streepjescodescanner wilt koppelen en verbinden, tikt u erop wanneer deze in het dialoogvenster Select An Accessory (Een accessoire selecteren) wordt weergegeven (mogelijk moet u even wachten).

Wanneer de verbinding tot stand is gebracht, wordt er een bericht weergegeven op het Hardware-instellingenscherm en wordt de Bluetooth-streepjescodescanner weergegeven als verbonden:

Hardware-scherm met verbonden streepjescodescanner

Als de verbinding niet tot stand is gebracht, ontkoppelt u de scanner en probeert u het opnieuw.

Zolang de scanner aan de iPad blijft gekoppeld, maakt de scanner automatisch verbinding wanneer deze binnen het bereik is.

Aan een andere iPad of een ander Bluetooth-apparaat koppelen

U kunt uw scanner aan een andere iPad of een ander Bluetooth-apparaat koppelen.

Stappen:

1. Ontkoppel de streepjescodescanner.

2. Koppel uw scanner aan een andere iPad of lees de instructies van de fabrikant om deze aan een ander Bluetooth-apparaat te koppelen.

Uw streepjescodescanner loskoppelen

Uw streepjescodescanner probeert standaard verbinding te maken met het laatste apparaat waaraan het was gekoppeld. Als u uw streepjescodescanner met een ander Bluetooth-apparaat wilt gebruiken, moet u eerst de scanner en iPad loskoppelen.

Stappen:

1. Schakel uw streepjescodescanner in.

2. Houd de scanknop ingedrukt. Houd tegelijkertijd de aan/uit-knop ingedrukt. Laat beide knoppen los wanneer u drie piepjes hoort. Uw streepjescodescanner wordt uitgezet.

3. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Hardware.

4. De verbinding van de streepjescodescanner wordt weergegeven als verbroken. Swipe de scanner naar links en tik op Verwijderen.

5. Ga naar uw iPad-instellingen (niet de app-instellingen).

6. Tik op Bluetooth.

7. Tik onder MY DEVICES op de knop naast de Socket-streepjescodescanner:

Shopify POS - Bluetooth-instellingen van streepjescodescanner

8. Tik op Forget This Device.

9. Tik op OK.

Problemen met de 1D-streepjescodescanner oplossen

Als u problemen ondervindt bij het scannen van streepjescodes met Shopify POS en de Socket Mobile S700- of CHS 7Ci-streepjescodescanner, probeer dan deze stappen om het probleem op te lossen:

• Controleer de instellingen van uw scanner
  • Controleren of uw scanner en iPad correct zijn gekoppeld
  • Controleer de streepjescodes van uw producten
  • Probeert u voorraad in te scannen met de streepjescodescanner?
  • Ondersteunde soorten streepjescodes
  • Fabrieksinstellingen herstellen

Controleer de instellingen van uw scanner

1. Gebruikt u de juiste streepjescodescanner? De enige 1D-streepjescodescanners die Shopify POS ondersteunt, zijn de Socket Mobile S700 en CHS 7Ci.

2. Gebruikt u de streepjescodescanner met een iPad? De streepjescodescanner werkt niet met Shopify POS voor iPhone of Android.

3. Heeft de winkel waarmee u bent aangemeld het Shopify-abonnement of hoger? Uw winkel moet het Shopify-abonnement of hoger hebben om aanvullende hardware te kunnen gebruiken met Shopify POS.

4. Is de scanner opgeladen en binnen het bereik van de iPad? Controleer of de scanner volledig is opgeladen en zich binnen het bereik (100 meter of minder) bevindt.

5. Wat voor soort streepjescode scant u? Deze scanner werkt alleen met 1D-streepjescodes. Zorg ervoor dat u een ondersteund soort streepjescode gebruikt.

Controleren of uw scanner en iPad correct zijn gekoppeld

1. Wordt de streepjescodescanner weergegeven als Verbonden op het Hardware-instellingenscherm van Shopify POS wanneer de scanner aanstaat en binnen het bereik is? Zo niet, ga dan naar de Bluetooth-instellingen van uw iPad, vergeet de streepjescodescanner en koppel deze opnieuw met uw iPad.

2. Wordt de scanner weergegeven in de Bluetooth-instellingen van uw iPad? Zorg ervoor dat de Bluetooth van de iPad is ingeschakeld en dat de scanner wordt weergegeven als Verbonden.

3. Had u de juiste streepjescode in Shopify POS gescand toen u de scanner en iPad koppelde? De 1D-streepjescode stelt de streepjescodescanner in op de iOS-modus om met uw iPad te werken. Als u de drie pieptonen niet heeft gehoord toen u de streepjescode scande of als u per ongeluk de 2D-streepjescode heeft gescand, is de scanner niet in iOS-modus. Koppel de scanner en iPad los en koppel ze opnieuw. Zorg ervoor dat u de 1D-streepjescode in Shopify POS scant en de drie pieptonen hoort voordat u doorgaat naar de volgende stap.

4. Was de scanner aan een andere iPad gekoppeld? De scanner kan aan slechts één iPad tegelijk worden gekoppeld. Ontkoppel de scanner en de andere iPad, en koppel de scanner vervolgens aan de nieuwe iPad.

5. Heeft u een slechte Bluetooth-verbinding? Lees het advies van Apple over het verminderen van Bluetooth-storing.

Controleer de streepjescodes van uw producten

1. Herkent de scanner streepjescodes? Probeer de streepjescode van een voorwerp in de buurt te scannen dat niet een van de producten van uw winkel is. Als uw scanner correct is gekoppeld, moet u de foutmelding Streepjescode wordt niet herkend in Shopify POS zien. Als u deze fout ziet, gaat u verder met de volgende stappen. Als u geen fout ziet, ontkoppel de scanner en iPad en koppel ze opnieuw.

2. Is het product zichtbaar in Shopify POS? Als het product is verborgen in Shopify POS, zal het scannen van de streepjescode niet werken omdat de app het product niet heeft geladen. Als u de foutmelding Streepjescode wordt niet herkend ziet, controleer dan de beschikbaarheidsinstellingen van het product in het Shopify-beheercentrum.

3. Komt het streepjescodenummer op het label overeen met het streepjescodenummer van het product in het Shopify-beheercentrum? Als er extra nullen aan het begin of einde van het nummer staan, verwijder deze dan en probeer het opnieuw.

Probeert u voorraad in te scannen met de streepjescodescanner?

U kunt geen voorraad inscannen met Shopify POS. De streepjescodescanner is bedoeld om snel producten aan de winkelwagen toe te voegen voordat er wordt afgerekend.

Ondersteunde soorten streepjescodes

De Socket Mobile S700- en CHS 7Ci-streepjescodescanner ondersteunen de volgende soorten 1D-streepjescodes:

• Bookland EAN
  • Chinese 2 of 5
  • Codabar (inclusief ISBT 128-bits reeksen)
  • Code 11, Code 128
  • Code 39
  • Trioptic Code 39
  • Code 39 Full ASCII
  • Code 93
  • Discrete 2 of 5
  • GS1 DataBar (RSS)
  • GS1-128 (UCC-128/EAN-128)
  • ISBN
  • ISBT 128
  • Interleaved 2 of 5 (ITF-14)
  • MSI
  • Standard 2 of 5
  • Telepen
  • UPC/EAN (UPC-A, UPC-E, UPC-E1, EAN-13, EAN-8, UCC/EAN-128)
  • VIN

Fabrieksinstellingen herstellen

Als de probleemoplossingsstappen niet werken en u nog steeds problemen ondervindt met de Socket Mobile S700- of CHS 7Ci-streepjescodescanner, kunt u proberen de scanner op de fabrieksinstellingen terug te zetten.

Stappen:

1. Zorg ervoor dat de scanner en iPad zijn losgekoppeld.

2. Zet de streepjescodescanner weer aan.

3. Scan de streepjescode voor het herstellen van de fabrieksinstellingen in de gebruikershandleiding van de fabrikant:

- Socket Mobile S700 - Socket Mobile CHS 7Ci

1. Koppel de scanner en iPad opnieuw.