Apparaat-standaard voor Shopify POS

Shopify ondersteunt een reeks speciale standaarden om het bekijken en de interactie eenvoudiger te maken, of je nu bij de kassa staat of rondloopt in je winkel.

Wanneer je een hardwarekit van Shopify koopt, kun je bij het bestellen aangeven welk type standaard je nodig hebt.

De ondersteunde iPad staat voor beschikbaarheid per land.
iPad-standaard Modelnummer Beschikbaarheid
POS Tablet-standaard (USB-C) S2102A Canada, Verenigde Staten
Shopify POS Tabletstandaard (Lightning) voor 9,7 inch iPad S1803 Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Shopify POS Tabletstandaard (Lightning) voor 10,2 inch iPad/10,5 inch Air S1803 Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
@Rest-standaard HDAR118 of H234 Canada
Standaard voor 9,7 inch WindFall iPad Geen België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje
Standaard voor 10,2 inch WindFall iPad Geen België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje
Tabletstandaard Eddy Geen Canada, Ierland, Singapore, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Universele tabletstandaard van Studio Proper SPEKUPOSPVS3 Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore
Bosstab Touch Nexus Universal-tabletstandaard Geen Australië, Nieuw-Zeeland
Bouncepad Click-tabletstandaard Geen Canada, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten

Shopify POS Tabletstandaard (Lightning)

De Shopify POS Tabletstandaard (Lightning) is alleen beschikbaar voor merchants in ondersteunde landen.

Shopify POS Tablet-standaard (Lightning)

De Shopify POS Tabletstandaard (Lightning) is ontworpen voor fysieke kassa's.

De standaard bestaat uit twee onderdelen: een behuizing voor de iPad en een basisstation.

Plaats de iPad in de behuizing en bevestig deze aan het basisstation om de standaard te monteren. Je kunt in de Shopify Hardware Store in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk of Ierland een montagekit kopen om de standaard op een toonbank vast te schroeven. De montagekit wordt automatisch meegeleverd wanneer je de Lightning-toonbankkit (Starter) koopt.

De iPad laadt op wanneer deze in het basisstation staat. Je kunt ook andere apparaten opladen, zoals de standaard voor de chipkaartlezer, via de USB-A-poorten op het basisstation. De poorten zijn het best voor het opladen van apparaten met kleinere batterijen, zoals kaartlezers en telefoons.

Wanneer een klant betaalt, kun je de iPad naar hen toe kantelen, zodat ze de transactie kunnen verifiëren of hun e-mailadres kunnen invoeren.

De Shopify POS-tabletstandaard (Lightning) voor iPad 9.7" is compatibel met de volgende 9.7" iPads:

• iPad (5e en 6e generatie)
  • iPad Pro (9.7")
  • iPad Air
  • iPad Air 2

De Shopify Tablet-standaard (Lightning) voor iPad 10.2"/Air 10.5" is compatibel met de volgende iPads:

• iPad (7e en 8e generatie)
  • iPad Air (3e generatie)

De Shopify POS Tabletstandaard (Lightning) instellen

1. Verwijder het bovendeel van de behuizing.
  2. Plaats de iPad in de behuizing.
  3. Plaats het bovendeel terug op de behuizing.
  4. Optioneel: monteer de standaard op een toonbank met twee M5-bouten. Je moet gaten in de toonbank boren en de bouten van onderaf in de standaard plaatsen.
  5. Sluit de lichtnetadapter aan.
  6. Om de behuizing te bevestigen, plaatst u deze boven de oplaadconnectoren op de basis. Breng de magneten op de behuizing en de basis in lijn totdat ze worden aangesloten.
  7. Verplaats de schuifknop op de achterkant van de basis naar de vergrendelingspositie om te voorkomen dat de behuizing van de basis wordt verwijderd.

POS Tablet-standaard (USB-C)

POS Tabletstandaard (USB-C)

Het ontwerp van de Shopify Tablet-steun (USB-C) wordt uitgebreid naar USB-C-tablets in verschillende maten, van 10,9 inch tot 12,9 inch. Met de standaard kan een optionele ConnectionHub worden gebruikt.

De Shopify POS Tabletstandaard (USB-C) is compatibel met de volgende apparaten:

• iOS-tablets

• iPad Pro 12.9" - 3rd, 4th, 5th, 6th generation
    • iPad Pro 11" - 1e, 2e, 3e generatie
    • iPad 10e generatie
  • Android-tablets

• Samsung S8
    • Samsung S8+
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)
    • Samsung Galaxy Tab S7+ (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S7 FE (2021)

@Rest iPad-standaard van Heckler Design

Modelnummer: HDAR118 of H234 - alleen beschikbaar in Canada.

De @Rest-standaard past op elke iPad en maakt het mogelijk een kijkhoek van 30 of 60 graden te gebruiken. De standaard is gemaakt van zwaar staal en is ontworpen om op de plaats te blijven waar je hem het meest gebruikt.

De @Rest iPad-standaard instellen

Volg deze stappen om de @Rest iPad-standaard in te stellen.

Stappen:

1. Bevestig de vier zelfklevende kussens aan de voet van de standaard, om je toonbank te beschermen.
  2. Zet de standaard rechtop en bepaal op welke kant je je iPad wilt plaatsen. Eén zijde geeft een kijkhoek van 30 graden en de andere 60 graden.
  3. Steek de twee bevestigingspinnen in de gaten aan de kant die je hebt gekozen.
  4. Optioneel: Je kunt het grote kleefvel op de standaard plakken voordat je de iPad op zijn plaats zet.

Raadpleeg de Installatievideo op de website van de fabrikant voor meer informatie.

Universele tabletstandaard van Studio Proper

De universele tabletstandaard van Studio Proper is een houder voor je apparaat waarmee je snel kunt schakelen tussen merchant- en klantweergave. De set bevat een tablet-adapter en een Connect POS-pivot-standaard.

Universele tabletstandaard van Studio Proper

De lage standaard is ontworpen zodat het naadloos aansluit op het interieur van elke omgeving. Het apparaat kan veilig op bijna elk werkblad worden vastgeschroefd of bevestigd. Je kunt je apparaat op de standaard installeren met een eenvoudige draai en klik.

De Universele tabletstandaard is compatibel met alle iPads en tablets met een plat achteroppervlak van minimaal 2,4" x 3,5".

Productspecificaties

• Fabrikant: Studio Proper
  • Hoogte: 2,76"
  • Breedte: 2,76"
  • Diepte: 2,71"
  • Gewicht: 1,1 lbs

Universele tabletstandaard van Touch Nexus

De universele tabletstandaard van Touch Nexus is een bevestiging voor je apparaat waarmee je snel kunt schakelen tussen de merchant- en klantweergave. De set omvat een volledig gemonteerde Nexus-standaard, een zelfklevende tafelbevestiging en een schroefbevestiging.

Universele tabletstandaard

De universele tabletstandaard van Touch Nexus is compatibel met alle tablets met een platte achterkant.

De universele tabletstandaard van Touch Nexus instellen

De universele tabletstandaard van Touch Nexus kan op verschillende manieren worden geconfigureerd om aan de behoeften van jouw winkel te voldoen.

Raadpleeg de Touch Nexus-snelstartgids voor de recentste instructies over het installeren van je standaard.

Bouncepad Click-tabletstandaard

De Bouncepad Click-tabletstandaard is een houder voor je apparaat waarmee je snel kunt schakelen tussen merchant- en klantweergave. Je kunt de standaard stevig op je toonbank bevestigen door middel van een microzuignap. De standaard is geschikt voor alle tablets.

Bouncepad Click-tabletstandaard

De Bouncepad Click-tabletstandaard instellen

Raadpleeg de Bouncepad Click-snelstartgids voor de recentste instructies over het installeren van je standaard.