iPad-standaarden voor Shopify POS

Shopify ondersteunt een reeks speciale iPad-standaarden om het bekijken en de interactie eenvoudiger te maken, of je nu bij de kassa staat of rondloopt in je winkel.

Als je bij Shopify een detailhandelkit koopt, kun je het type standaard opgeven dat je nodig hebt bij het plaatsen van je bestelling.

Shopify Retail-standaard voor iPads

De Shopify Retail Stand is alleen beschikbaar voor merchants in de Verenigde Staten of in Canada.

Shopify Retail-standaard

De Shopify Retail-standaard is ontworpen voor fysieke kassa's.

De standaard bestaat uit twee onderdelen: een behuizing voor de iPad en een basisstation.

Om de standaard te monteren, plaats de iPad in de behuizing en bevestig het aan het basisstation. Als je de standaard permanent op een toonbank wilt bevestigen, gebruik de montagekit die je in de Verenigde Staten in de Shopify Hardwarewinkel kunt kopen. De montagekit is automatisch inbegrepen wanneer je de Shopify Retail Custom Kit aanschaft.

De iPad laadt op wanneer het in het basisstation staat. Je kunt ook andere apparaten opladen, zoals de standaard voor de chipkaartlezer, via de USB-A-poorten op het basisstation. De poorten zijn het beste voor het opladen van apparaten met kleinere batterijen, zoals kaartlezers en telefoons.

Wanneer een klant betaalt, kun je de iPad naar hen toe kantelen, zodat ze de transactie kunnen verifiëren of hun e-mailadres kunnen invoeren.

De Shopify Retail-standaard voor 9,7 inches iPads is compatibel met de volgende 9,7 inches iPads:

• iPad (5e en 6e generatie)

• iPad Pro 9,7 inch (24,6 cm)

• iPad Air

• iPad Air 2

De Shopify Retail-standaard voor 10,2 inches iPads/10,5 inches Airs is compatibel met de volgende iPads:

• iPad (7e en 8e generatie)

• iPad Air (3e generatie)

De Shopify Retail-standaard instellen

1. Verwijder het bovendeel van de behuizing.

2. Plaats de iPad in de behuizing.

3. Plaats het bovendeel terug op de behuizing.

4. Optioneel: monteer de standaard op een toonbank met twee M5-bouten. Je moet gaten in de toonbank boren en de bouten van onderaf in de standaard plaatsen.

5. Sluit de lichtnetadapter aan.

6. Om de behuizing te bevestigen, plaatst u deze boven de oplaadconnectoren op de basis. Breng de magneten op de behuizing en de basis in lijn totdat ze worden aangesloten.

7. Verplaats de schuifknop op de achterkant van de basis naar de vergrendelingspositie om te voorkomen dat de behuizing van de basis wordt verwijderd.

Kantel de iPad naar de klant

Kantel de iPad naar je klant toe als je het iPad-scherm aan hem/haar wilt laten zien.

@Rest iPad-standaard van Heckler Design

Modelnummer: HDAR118 of H234 - alleen beschikbaar in Canada.

De @Rest-standaard past op elke iPad en maakt het mogelijk een kijkhoek van 30 of 60 graden te gebruiken. De standaard is gemaakt van zwaar staal en is ontworpen om op de plaats te blijven waar je hem het meest gebruikt.

De @Rest iPad-standaard instellen

Volg deze stappen om de @Rest iPad-standaard in te stellen.

Stappen:

1. Bevestig de vier zelfklevende kussens aan de voet van de standaard, om je toonbank te beschermen.

2. Zet de standaard rechtop en bepaal op welke kant je je iPad wilt plaatsen. Eén zijde geeft een kijkhoek van 30 graden en de andere 60 graden.

3. Steek de twee bevestigingspinnen in de gaten aan de kant die je hebt gekozen.

Je kunt het grote kleefvel op de standaard plakken voordat je de iPad op zijn plaats legt, maar dit is niet essentieel.

Er staat een duidelijke installatievideo op de website van de fabrikant.

WindFall-standaard voor iPad Air en iPad mini

Modelnummer (iPad 9,7"): H458 - beschikbaar in alle Shopify Hardware Stores.
Modelnummer (iPad Mini): H434 -beschikbaar in alle Shopify Hardware Stores.
Modelnummer (iPad 10,2"): H600 - beschikbaar in alle Shopify Hardware Stores.
Modelnummer (iPad 10,5"): H498 - beschikbaar in alle Shopify Hardware Stores.
Modelnummer (iPad 12,9"): H384 -beschikbaar in alle Shopify Hardware Stores.
Modelnummer (iPad 12,9" 3e gen): H549 - is alleen beschikbaar in Canada en de Verenigde Staten.

Shopify ondersteunt de beursgenoteerde WindFall iPad Air-stands en WindFall iPad-ministandaard van Heckler Design. De standaard is voorzien van een verborgen kabelgeleiding, zodat je je iPad de hele dag ingeschakeld kunt houden.

De WindFall-standaard instellen

De WindFall-standaard wordt geleverd met verschillende accessoires, zodat je kunt kiezen hoe je je POS-systeem wilt instellen. Als je standaard wordt geleverd met een draaischijf, raden wij je aan deze te installeren in plaats van de rubberen kussentjes te bevestigen. Met de draaischijf kan je Shopify POS-scherm 360 graden draaien, waardoor het eenvoudiger wordt om je iPad naar een klant te draaien tijdens het betaalproces.

Er staat een duidelijke installatievideo voor de WinFall iPad Air-standaard voor en WindFall iPad-ministandaard op de website van de fabrikant.

Als de draaischijf niet draait

Je hebt mogelijk de plastic kussentjes en de draaischijf tegelijkertijd geïnstalleerd. Verwijder de kussentjes, omdat ze voorkomen dat de draaischijf draait.

Je Windfall iPad-standaard vergrendelen op een oppervlak om diefstal te voorkomen

De Windfall iPad-standaard ondersteunt het Kensington ClickSafe-kabelslot, verkrijgbaar via Kensington of Heckler Design. Het kabelslot is niet verkrijgbaar via een Shopify Hardware Store.

Het slot wordt bevestigd aan de Windfall iPad-standaard en de kabel wordt om een fysiek vlak gewikkeld (bijvoorbeeld een tafelpoot). Elk slot is individueel gecodeerd voor maximale bescherming.

Je Windfall iPad-standaard op een plat oppervlak plakken

Gebruik voor een langdurige plaatsing de dubbelzijdig klevende schijf die bij de standaard wordt geleverd.

Voor een niet-permanente oplossing gebruikt de draaischijf zuigkracht om aan een oppervlak te hechten. Door voorzichtig op de draaischijf te drukken, kun je voldoende zuigkracht creëren om de Windfall iPad-standaard op een plat oppervlak te houden.

Meer accessoires voor de iPad-standaard

Shopify verkoopt geen accessoires voor de standaards, maar je kunt ze kopen bij Heckler Design of bij een algemene bouwmarkt.

De Vault iPad Pro-standaard van 12,9 inches

Met de Vault-standaard voor de iPad Pro kun je je apparaat veilig vastzetten waar dat hard nodig is. De standaard beschikt over geïntegreerd kabelmanagement om de kabels van je apparaat veilig te verbergen en wordt geleverd met zowel een draaiende als een stabiele voet.

Vault-standaard iPad

De Vault-standaard voor de iPad Pro is compatibel met 12,9 inches iPad Pro van de 3e en 4e generatie.

De Vault-standaard installeren

De Vault iPad Pro-standaard kan op verschillende manieren worden geconfigureerd om aan de behoeften van jouw winkel te voldoen.

Voor de meest actuele instructies over het installeren van je iPad-standaard, raadpleeg je de instructiehandleidingen voor de Vault.