TSP100IIILAN en TSP100IIIW bonprinters voor Android

Waar kun je de Star Micronics TSP100III LAN- en TSP100IIIW-bonprinter kopen?

De Star Micronics TSP100III LAN- en TSP100IIIW-bonprinter is niet verkrijgbaar in de Shopify Hardware Store, maar je kunt deze kopen bij Barcodes Inc.

Printerpapier kopen

Alle rollen thermisch papier werken met de printer indien:

• de breedte 80 mm is
  • de lengte niet meer is dan 230 feet (70 m)

Raadpleeg de hardwarehandleiding van de fabrikant voor meer informatie over het laden van de bonprinter.

Installatie en instellingen

Problemen oplossen

Als de FOUT-indicator rood knippert

Dit gebeurt wanneer er geen papier in de printer zit. Open de printer, plaats papier en sluit het deksel. De FOUT-indicator moet uitgaan en de GEREED-indicator moet gaan branden.

Papierstoringen

Als je het papier scheef in de bonprinter plaatst, is de kans groot dat het papier vast komt te zitten. Als dit gebeurt, zet de printer uit, open het deksel en plaats het papier opnieuw.

Als je de bon smaller probeert te maken dan de opgegeven breedte van 3 inch (7,6 cm), gebruik dan de geboden scheidingslijn. Vouw het papier niet wanneer je het in de printer plaatst.