apps met POS ingesloten

Je kunt nieuwe functies aan Shopify POS toevoegen door ingesloten POS-apps te installeren. Deze apps worden in Shopify POS uitgevoerd, en hiermee kun je de kassa van je winkel op verschillende manieren aanpassen. Je kunt:

• aankopen stroomlijnen door combo's of pakketten toe te voegen met een enkele tik

• geavanceerde verkoopmogelijkheden bieden (zoals 'een halen, twee betalen', gratis geschenken en tijdsafhankelijke kortingen), groothandelsprijzen en andere acties in de winkel

• nieuwe betaalmethoden, loyaliteitsprogramma's en aangepaste bonnen afdrukken bij het afrekenen.

De meeste ingesloten POS-apps worden alleen in Shopify POS uitgevoerd; ze hebben geen invloed op transacties via je online winkel of via andere actieve verkoopkanalen.

Ingesloten POS-apps installeren

Beschikbare ingesloten POS-apps verschijnen in de Shopify App Store in de POS-collectie. Je kunt ze alleen installeren via je Shopify-beheercentrum; je kunt ingesloten apps niet rechtstreeks vanuit de Shopify POS-app installeren (maar je kunt dit doen vanuit je Shopify-beheercentrum in de browser van je apparaat).

Stappen:

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Apps.

2. Klik op Ga naar de Shopify App Store.

3. Klik in de Shopify App Store op Collecties en selecteer vervolgens Werkt met Shopify POS.

4. Wanneer je een app vindt die u wilt installeren, klikt u op App toevoegen om deze te installeren.

Nadat je een ingesloten POS-app hebt geïnstalleerd, verschijnt deze op de pagina Apps van je Shopify-beheercentrum en op het scherm Apps in je Shopify POS-app.

Ingesloten apps in Shopify POS gebruiken

Nadat u ingesloten POS-apps heeft geïnstalleerd, kun je ze op verschillende momenten in je betaalproces starten:

Veelgestelde vragen

Kan iedere medewerker ingesloten POS-apps gebruiken?
Ja. Elke medewerker die toegang heeft tot je Shopify POS kan beschikbare ingesloten apps gebruiken.

Hoe kan ik ingesloten POS-apps verwijderen?
Je kunt ingesloten apps verwijderen van de pagina Apps in je Shopify-beheercentrum.

Moet ik betalen voor het gebruik van ingesloten POS-apps? Hoe krijg ik een factuur?
Zoals met alle apps in de Shopify App Store, zijn sommige ingesloten POS-apps gratis en andere niet. Controleer de Shopify App Store-vermelding voor elke app die u installeert om te zien of hieraan kosten zijn verbonden.