apps met POS ingesloten

Je kunt functies aan je Shopify POS toevoegen door ingesloten POS-apps te installeren. Deze apps worden in Shopify POS uitgevoerd, en hiermee kun je de checkout van je winkel op verschillende manieren aanpassen. Je kunt:

• aankopen stroomlijnen door combo's of pakketten toe te voegen met een enkele tik
  • geavanceerde verkoopmogelijkheden bieden (zoals 'een halen, twee betalen', gratis geschenken en tijdsafhankelijke kortingen), groothandelsprijzen en andere acties in de winkel
  • nieuwe betaalmethoden, loyaliteitsprogramma's en aangepaste bonnen afdrukken bij de checkout.

De meeste ingesloten POS-apps worden alleen in Shopify POS uitgevoerd. Transacties via je webshop of andere actieve verkoopkanalen worden hierdoor niet beïnvloed.

Ingesloten POS-apps installeren

Je kunt alle beschikbare ingesloten POS-apps vinden in de Shopify App Store op de collectiepagina Werken met Shopify POS .

Stappen

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op Shopify App Store en zoek naar het type app dat je wilt installeren.

3. Klik op Filter en selecteer Werkt met Shopify POS.

4. Wanneer je een app vindt die je wilt installeren, klik op App toevoegen om deze te installeren.

Je kunt geïnstalleerde ingesloten POS-apps vinden door op > Instellingen > Alle apps in Shopify POS te tikken.

Ingesloten apps openen in Shopify POS

Alle apps, inclusief de apps die worden gebruikt nadat een transactie is voltooid (zoals het afdrukken van bonnen), zijn te vinden door op > Instellingen > Alle apps te tikken.

Je kunt apps toevoegen als tegels in je smart grid om je meest gebruikte apps vanuit je start scherm weer te geven. Als je app meer dan een functie heeft, kun je de functie kiezen die bij de tegel hoort.

Apps die je aan het smart grid toevoegt, zijn vanuit de winkelwagen toegankelijk. De meeste apps reageren automatisch op wat er aan de winkelwagen wordt toegevoegd, zodat je ze met het smart grid snel kunt controleren. Apps in het smart grid kunnen ook relevante informatie weergeven die je medewerkers kunnen gebruiken bij de verkoop. Voorbeelden hiervan zijn loyaliteitspunten met loyaliteitsapps of kortingen met kortingsapps.

Sommige apps voor productaanbevelingen kunnen ook worden weergegeven als knoppen bij je klantengegevens of op pagina's met productgegevens. In apps voor productaanbevelingen wordt gebruik gemaakt van online en persoonlijke bestelgegevens om productaanbevelingen te leveren op basis van het profiel van een klant of gerelateerde productinformatie.

De instellingen van een ingesloten app bewerken

Om de instellingen van de door jou geïnstalleerde POS-embedded apps te bekijken of te wijzigen:

1. Tik in Shopify POS op > Settings > Alle apps.
  2. Tik op het pictogram van een beschikbare app om een beschrijving te lezen van wat die doet of om de instellingen ervan te wijzigen.

Veelgestelde vragen

Kunnen medewerkers ingesloten POS-apps gebruiken?
Ja. Elke medewerker die toegang heeft tot je Shopify POS kan beschikbare ingesloten apps gebruiken.

Hoe kan ik ingesloten POS-apps verwijderen?
Je kunt ingesloten apps verwijderen van de pagina Apps in je Shopify-beheercentrum.

Moet ik betalen voor het gebruik van ingesloten POS-apps? Hoe krijg ik een factuur?
Zoals met alle apps in de Shopify App Store, zijn sommige ingesloten POS-apps gratis en andere niet. Controleer de Shopify App Store-vermelding voor elke app die je installeert om te bepalen of hieraan kosten zijn verbonden.