Voorkeuren voor orderverwerking

Je kuntbestellingen handmatig als afgehandeld markeren in je Shopify-beheercentrum, maar dit betekent dat je de bestellingsstatus voor elke aankoop in je winkel moet wijzigen. Als je klanten hun aankopen meenemen wanneer ze weggaan, is het eenvoudiger om vanuit de Shopify POS-app automatisch je bestellingen te markeren als afgehandeld.

Automatische orderverwerking in Shopify POS voor iPad activeren

Je kunt nieuwe bestellingen markeren als afgehandeld.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Schakel de optie Bestellingen markeren als afgehandeld in:

Besteloptie altijd afhandelen, Shopify POS voor iPad

Automatische orderverwerking in Shopify POS voor iPhone activeren

Je kunt nieuwe bestellingen markeren als afgehandeld.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Schakel de optie Bestellingen markeren als afgehandeld in:

Optie Bestellingen als afgehandeld markeren, Shopify POS voor iPhone

Automatische orderverwerking in Shopify POS voor Android activeren

Je kunt nieuwe bestellingen markeren als afgehandeld.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Schakel Bestellingen markeren als afgehandeld in:

Optie Bestellingen als afgehandeld markeren, Shopify POS voor Android