Je Shopify POS-bonnen aanpassen

Als je Shopify POS voor iPad met het Shopify-abonnement of hoger gebruikt, kun je de basistemplate voor je afgedrukte bonnen aanpassen vanuit de Shopify POS-app-instellingen. Je kunt de transactie-informatie op afgedrukte bonnen niet bewerken.

Als je medewerkers met POS-pincodes hebt, kun je hun toegang tot de instellingen voor de ontvangstbewijzen verwijderen door de optie Beperkte machtigingen in te schakelen vanuit je scherm Medewerkersinstellingen.

Je winkellogo toevoegen aan je kassabon

Je kunt elke afbeelding (meestal je logo) uploaden die je op je ontvangstbewijzen wilt weergeven. Het logo dat je uploadt, vervangt je winkelnaam op de kassabon.

Als je Shopify POS op meerdere iPads gebruikt, moet je het logo op elke iPad uploaden.

Zorg ervoor dat de afbeelding die je gebruikt, voldoet aan deze basisvereisten:

• JPG- of PNG-indeling
  • zwart/wit (je kunt kleur gebruiken, maar de afdrukkwaliteit is mogelijk lager)
  • 400 pixels breed en 200 pixels hoog.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Ontvangstbewijzen aanpassen.

3. Tik op het scherm Kassabon aanpassen op Tik om te uploaden:

Knop Tik om te uploaden, Shopify POS voor iPad

4. Selecteer de afbeelding die je wilt uploaden.

De kop- en voettekst van je ontvangstbewijzen bewerken

Je kunt in de kop- of voettekst van je ontvangstbewijzen een bericht aan klanten toevoegen.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Ontvangstbewijzen aanpassen.

3. Tik op het scherm Kassabon aanpassen op Koptekst of Voettekst.

Knoppen kop- en voettekst, Shopify POS voor iPad

4. Voer je aangepaste tekst in en tik op Gereed.

Bestelnotities toevoegen aan je ontvangstbewijzen

Bestelnotities zijn standaard alleen voor intern gebruik. Als je bestelnotities met klanten wilt delen, kun je bestelnotities opnemen op je afgedrukte ontvangstbewijzen.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Ontvangstbewijzen aanpassen.

3. Schakel in het scherm Kassabon aanpassen de optie Bestelnotitie weergeven in.

Klantinformatie toevoegen aan je ontvangstbewijzen

Je kunt de klantinformatie opnemen op hun kassabon.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Ontvangstbewijzen aanpassen.

3. Schakel in het scherm Kassabon aanpassen de optie Bestelnotitie weergeven in.

Je winkellocatie afdrukken op je ontvangstbewijzen

Je kunt de toegewezen locatie van de iPad afdrukken op je ontvangstbewijzen.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Ontvangstbewijzen aanpassen.

3. Schakel in het scherm Kassabon aanpassen de optie Winkellocatie weergeven in.

Bestelstreepjescodes toevoegen aan je ontvangstbewijzen

Je kunt een kassabonstreepjescode scannen met een streepjescodescanner (alleen 2D-versie) of de camera van je iPad om de overeenkomende bestelling in Shopify POS te openen.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Ontvangstbewijzen aanpassen.

3. Schakel in het scherm Kassabon aanpassen de optie Streepjescode weergeven in.