Medewerkersmachtigingen instellen voor Shopify POS

Medewerkers die zijn gemaakt in het Shopify-beheercentrum kunnen zich alleen aanmelden bij Shopify POS met hun eigen inloggegevens als ze over de vereiste toestemmingen beschikken. Als je de winkeleigenaar bent of als je een account hebt met volledige beheerderstoegang, kun je de accountmachtigingen van je medewerkers bekijken en wijzigen via de pagina Abonnement en toestemmingen of Account-instellingen van je Shopify-beheercentrum.

Vereiste medewerkersmachtigingen voor iPad en iPhone

Medewerkers van Shopify die worden aangemaakt in het Shopify-beheercentrum hebbenvolledige toegang nodig om in te kunnen loggen bij Shopify POS voor iPad en iPhone. Voor meer informatie over het wijzigen van machtigingen voor medewerkers, zie Medewerkersmachtigingen.

Vereiste medewerkersmachtigingen voor Android

Personeelsleden van Shopify die zijn aangemaakt in het Shopify-beheercentrum hebben de minimale accountmachtigingen nodig in je Shopify-beheercentrum om zich in te loggen bij Shopify POS voor Android. Je personeelslid heeft miminaal de volgende machtigingen nodig:

• Startpagina
  • Bestellingen
  • Conceptbestellingen
  • Producten
  • Klanten
  • Instellingen
  • Locaties

Voor meer informatie over het wijzigen van machtigingen voor personeelsleden, zie Medewerkersmachtigingen.