Medewerkersmachtigingen instellen voor Shopify POS

Medewerkers aangemaakt in het Shopify-beheercentrum kunnen alleen inloggen bij Shopify POS met hun eigen inloggegevens als ze over de vereiste machtigingen beschikken. Om medewerkers toegang te geven tot Shopify POS, ga je naar de pagina Instellingen > Abonnement en machtigingen in het Shopify-beheercentrum en selecteer je POS-toegang geven aan deze medewerker.

Medewerkers van Shopify die zijn aangemaakt in het Shopify-beheercentrum hebben de aanmeldingsvereisten van Shopify POS nodig om zich aan te melden bij Shopify POS. Als medewerkers niet over alle vereiste machtigingen beschikken, kunnen ze alleen een pincode gebruiken om in te loggen nadat een medewerker met de vereiste machtigingen zich als eerste heeft aangemeld.

Als je de winkeleigenaar bent of als je de machtiging Instellingen beheren hebt, kun je de medewerkersmachtigingen wijzigen in je Shopify-beheercentrum.