Shopify voor detailhandel

Als je winkel een Shopify-abonnement of hoger heeft, dan kun je extra hardware gebruiken met Shopify POS om een volledige winkelervaring te creëren. Je kunt een barcodeprinter gebruiken om barcodes voor je producten af te drukken en vervolgens producten aan de winkelwagen toe te voegen door hun barcode te scannen met een barcodescanner. Je kunt ook een bonprinter gebruiken om ontvangstbewijzen en aankoopbewijzen van cadeaus af te drukken.

Het Shopify-abonnement of hoger biedt je winkel ook functies waarmee je je winkel kunt beheren, zoals kassadiensten, het volgen van contanten, medewerkerspincodes en opgeslagen winkelwagens.

Shopify POS-abonnementen

De winkelfuncties van het Shopify-abonnement of hoger zijn bedoeld om je te helpen een volledige winkelervaring te creëren. Het merendeel van de functies werkt alleen met Shopify POS voor iPad. Als je Shopify POS voor iPhone of Android gebruikt, kun je je winkel upgraden naar een Shopify-abonnement of hoger om een Swipe-kaartlezer te gebruiken met een ondersteunde externe gateway.

In Shopify POS voor iPad geeft het Shopify-abonnement of hoger je de volgende extra functies:

Shopify POS-abonnementfuncties
Functie Definitie
Hardware Verbinding maken met extra hardware voor de detailhandel, zoals een bonprinter, kassalade of barcodescanner. Je eigen detailhandelhardware hergebruiken als deze door Shopify wordt ondersteund.
Moneris-kaartlezer Als je winkel in Canada is gevestigd, kun je de Moneris-kaartlezer gebruiken om betalingen met creditcards en betaalpassen te accepteren, waaronder Interac.
Bonnen afdrukken Aangepaste kassabonnen afdrukken bij de checkout.
Aankoopbewijzen van cadeaus Je klanten een aankoopbewijs van cadeau bieden.
Door POS ondersteunde betaalproviders Gebruik de Swipe-kaartlezers met een betaalprovider die door POS wordt ondersteund.
Kassadiensten Gebruik kassadiensten om je kassalade op regelmatige basis te salderen en medewerkers verantwoordelijk te houden voor het geld dat zij hebben verwerkt.
Kassaverkeer volgen Je kasmiddelen volgen en de dagelijkse kassatotalen samenvatten.
Pincodes voor medewerkers Voeg onbeperkt medewerkers toe met pincode.
Medewerkersmachtigingen Beperkte machtigingen inschakelen voor medewerkers die een POS-pincode hebben.
Opgeslagen winkelwagens Een winkelwagen opslaan tijdens de checkout en deze later ophalen.

Het Shopify-abonnement of hoger biedt in-app-ondersteuning voor de volgende hardwarecomponenten: