Een terugbetaling op een cadeaubon storten in Shopify POS

Als een klant een cadeaubon heeft gebruikt voor een aankoop en het artikel daarna wil retourneren voor een terugbetaling, kun je de terugbetaling met dezelfde cadeaubon doen en wordt het saldo automatisch bijgewerkt.

Een volledige bestelling terugstorten op een cadeaubon met Shopify POS

Een volledige bestelling terugbetalen die met een cadeaubon is betaald:

1. Tik in het scherm Bestellingen in Shopify POS op de bestelling die met een cadeaubon is betaald.
  1. Tik op Retourneren of inruilen.

2. Gebruik de + en - naast elk product om het aantal in te voeren dat je terugbetaalt.

3. Als in de bestelling wordt aangegeven dat de klant heeft betaald voor verzending, tik op Toevoegen om de verzendkosten in de terugbetaling op te nemen.

4. Optionel: Voer een reden voor de terugbetaling in.

5. Tik op Terugbetalen.

6. In het scherm Restitutiebetaling zie je dat de betaling wordt teruggestort op een cadeaubon. Tik op Terugbetalen.

7. Wanneer de terugbetaling is uitgevoerd, tik op Gereed om terug te keren naar het scherm met bestelgegevens.

Een deel van een bestelling terugstorten op een cadeaubon met Shopify POS

Wanneer je een bestelling terugbetaalt die met een cadeaubon is betaald, kun je het terugbetalingsbedrag aanpassen om slechts een deel van de bestelling terug te storten op de cadeaubon.

Je kunt slechts één terugbetaling per bestelling doen, dus als je een gedeeltelijke terugbetaling doet, kun je de rest van de bestelling niet op een later tijdstip terugstorten.

Een deel van een bestelling terugbetalen die met een cadeaubon is betaald:

1. Tik in het scherm Bestellingen in Shopify POS op de bestelling die met een cadeaubon is betaald.
  1. Tik op Artikelen terugbetalen.

2. Gebruik de + en - naast elk product om het aantal in te voeren dat je terugbetaalt.

3. Optioneel: als in de bestelling wordt aangegeven dat de klant heeft betaald voor verzending, tik op Toevoegen om de verzendkosten in de terugbetaling op te nemen.

4. Optionel: Voer een reden voor de terugbetaling in.

5. Tik op Terugbetalen.

6. In het scherm Restitutiebetaling zie je dat de betaling wordt teruggestort op een cadeaubon. Tik op het terugbetalingsbedrag om een lagere waarde in te voeren:

Scherm Restitutiebetaling met een aangepast terugbetalingsbedrag — Shopify POS voor iPad

7. Tik op Terugbetalen.

8. Wanneer de terugbetaling is uitgevoerd, tik op Gereed om terug te keren naar het scherm met bestelgegevens.

Een volledige bestelling terugstorten op een cadeaubon met Shopify POS

Een volledige bestelling terugbetalen die met een cadeaubon is betaald:

1. Tik in het scherm Bestellingen in Shopify POS op de bestelling die met een cadeaubon is betaald.
  1. Tik op Artikelen terugbetalen.

2. Gebruik de + en - naast elk product om het aantal in te voeren dat je terugbetaalt.

3. Als in de bestelling wordt aangegeven dat de klant heeft betaald voor verzending, tik op Toevoegen om de verzendkosten in de terugbetaling op te nemen.

4. Optionel: Voer een reden voor de terugbetaling in.

5. Tik op Terugbetalen.

6. In het scherm Restitutiebetaling zie je dat de betaling wordt teruggestort op een cadeaubon. Tik op Terugbetalen.

7. Wanneer de terugbetaling is uitgevoerd, tik op Gereed om terug te keren naar het scherm met bestelgegevens.

Een deel van een bestelling terugstorten op een cadeaubon met Shopify POS

Wanneer je een bestelling terugbetaalt die met een cadeaubon is betaald, kun je het terugbetalingsbedrag aanpassen om slechts een deel van de bestelling terug te storten op de cadeaubon.

Je kunt slechts één terugbetaling per bestelling doen, dus als je een gedeeltelijke terugbetaling doet, kun je de rest van de bestelling niet op een later tijdstip terugstorten.

Een deel van een bestelling terugbetalen die met een cadeaubon is betaald:

1. Tik in het scherm Bestellingen in Shopify POS op de bestelling die met een cadeaubon is betaald.
  1. Tik op Artikelen terugbetalen.

2. Gebruik de + en - naast elk product om het aantal in te voeren dat je terugbetaalt.

3. Optioneel: als in de bestelling wordt aangegeven dat de klant heeft betaald voor verzending, tik op Toevoegen om de verzendkosten in de terugbetaling op te nemen.

4. Optionel: Voer een reden voor de terugbetaling in.

5. Tik op Terugbetalen.

6. In het scherm Restitutiebetaling zie je dat de betaling wordt teruggestort op een cadeaubon. Tik op het terugbetalingsbedrag om een lagere waarde in te voeren:

Scherm Restitutiebetaling met een aangepast terugbetalingsbedrag — Shopify POS voor iPhone

7. Tik op Terugbetalen.

8. Wanneer de terugbetaling is uitgevoerd, tik op Gereed om terug te keren naar het scherm met bestelgegevens.

Een volledige bestelling terugstorten op een cadeaubon met Shopify POS

Een volledige bestelling terugbetalen die met een cadeaubon is betaald:

1. Tik in het scherm Bestellingen in Shopify POS op de bestelling die met een cadeaubon is betaald.
  1. Tik op ARTIKELEN TERUGBETALEN.

2. Gebruik de + en - naast elk product om het aantal in te voeren dat je terugbetaalt.

3. Optioneel: als in de bestelling wordt aangegeven dat de klant heeft betaald voor verzending, tik op Toevoegen om de verzendkosten in de terugbetaling op te nemen.

4. Optionel: Voer een reden voor de terugbetaling in.

5. Tik op TERUGBETALEN.

6. Wanneer de terugbetaling is uitgevoerd, tik op GEREED om terug te keren naar het scherm met producten.

Een deel van een bestelling terugstorten op een cadeaubon met Shopify POS

1. Tik in het scherm Bestellingen in Shopify POS op de bestelling die met een cadeaubon is betaald.
  1. Tik op ARTIKELEN TERUGBETALEN.

2. Gebruik de + en - naast elk product om het aantal in te voeren dat je terugbetaalt.

3. Optioneel: als in de bestelling wordt aangegeven dat de klant heeft betaald voor verzending, tik op Toevoegen om de verzendkosten in de terugbetaling op te nemen.

4. Optionel: Voer een reden voor de terugbetaling in.

5. Tik op het bedrag naast de betalingsmethode Cadeaubon en voer het bedrag in dat je wilt terugbetalen:

Veld Restitutiebedrag naast een cadeaubonbetaling — Shopify POS voor Android

6. Tik op TERUGBETALEN.

7. Wanneer de terugbetaling is uitgevoerd, tik op GEREED om terug te keren naar het scherm met producten.