Bestellingen, terugbetalingen enomruilingen beheren

Het scherm Bestellingen van Shopify POS bevat alle bestellingen van je winkel, ongeacht of deze online of persoonlijk zijn geplaatst. Hier kun je de bestelgegevens bekijken, een notitie aan een bestelling toevoegen, een ontvangstbewijs opnieuw naar een klant verzenden en bestellingen terugbetalen.

In Shopify POS voor iPad en iPhone kun je ook een extra betaling voor een bestelling accepteren als deze slechts gedeeltelijk is betaald.