Touchscreen-bewegingen

Meer informatie over de bewegingen die je kunt gebruiken met je touchscreen en de verschillende touchscreen-knoppen die beschikbaar zijn in de Shopify POS-app.

Gebruikersbewegingen

Beschrijving van gebruiker-gebaren voor Shopify POS
Vernieuwen Sleep met je vinger omlaag op een scherm om de content te vernieuwen.
Swipen Sleep met je vinger over een deel van het scherm om een wijziging door te voeren.
Tikken Tik met je vinger op een deel van de interface. Synoniem met de term 'klik' bij verwijzing naar handheld-apparaten.
Tikken en ingedrukt houden Druk in het scherm Producten en winkelwagen drie seconden met je vinger op een product om de details van het product weer te geven.

Touchscreen-knoppen

Functies van touchscreen-knoppen
Pictogram Functie

Tray

Three hollow dots in an evenly-spaced, horizontal line

Hiermee vouw je een submenu uit met extra opties voor het huidige scherm.

Zoeken

Line drawing of a magnifying glass

Hiermee kun je een zoekopdracht invoeren en de overeenkomende resultaten retourneren. Beschikbaar in de schermen Producten, Winkelwagen (specifiek voor klanten) en Bestellingen.

Toevoegen

Plus sign

Hiermee maak je een nieuw product vanuit het scherm Producten en winkelwagen.

Terug

Arrow pointing left

Hiermee ga je terug naar het vorige scherm.

AAN/UIT

An on-off switch

Tik op de wisselknop AAN/UIT om een functie in of uit te schakelen. Als de knop zich aan de linkerkant bevindt, is de functie uitgeschakeld. Als de knop zich aan de rechterkant bevindt, is de functie ingeschakeld.