Problemen oplossen met de Shopify POS-app

Als u prestatieproblemen ondervindt met de Shopify POS-app, zijn er enkele algemene stappen die u kunt uitvoeren om deze op te lossen.

Shopify raadt aan de Shopify POS-app niet te verwijderen en deze opnieuw te installeren als u problemen ondervindt. Als u de app verwijdert, verliest u de app-logboeken die we gebruiken wanneer we u technische hulp bieden en verliest u alle opgeslagen gegevens zoals kassadiensten en opgeslagen winkelwagens.