Problemen oplossen met de Shopify POS-app

Als je prestatieproblemen ondervindt met de Shopify POS-app, zijn er enkele algemene stappen die je kunt uitvoeren om deze op te lossen.

Shopify raadt aan de Shopify POS-app niet te verwijderen en deze opnieuw te installeren als je problemen ondervindt. Als je de app verwijdert, verlies je de app-logboeken die we gebruiken wanneer we je technische hulp bieden en verlies je alle opgeslagen gegevens zoals kassadiensten en opgeslagen winkelwagens.

De Shopify POS-app werkt met de volgende apparaten:

Apparaten die werken met de Shopify POS-app
Apparaat Beschrijving
iPhone iPhone 5 of nieuwer met iOS 11.4 of hoger
iPad Air Generatie 2 of nieuwer met iOS 11.4 of hoger
iPad Generatie 5 of nieuwer met iOS 11.4 of hoger
iPad mini Generatie 2 of nieuwer met iOS 11.4 of hoger
iPad Pro Alle iPad Pro-modellen met iOS 11.4 of hoger
Android Android-apparaat met versie 5.0 (Lollipop) of hoger