apps met POS ingesloten

Je kunt nieuwe functies aan Shopify POS toevoegen door ingesloten POS-apps te installeren. Deze apps worden in Shopify POS uitgevoerd, en hiermee kunt je de kassa van je winkel op verschillende manieren aanpassen. Je kunt:

• aankopen stroomlijnen door combo's of pakketten toe te voegen met een enkele tik

• geavanceerde verkoopmogelijkheden bieden (zoals 'een halen, twee betalen', gratis geschenken en tijdsafhankelijke kortingen), groothandelsprijzen en andere acties in de winkel

• nieuwe betaalmethoden, loyaliteitsprogramma's en aangepaste bonnen afdrukken bij het afrekenen.

De meeste ingesloten POS-apps worden alleen in Shopify POS uitgevoerd; ze hebben geen invloed op transacties via je online winkel of via andere actieve verkoopkanalen.

Ingesloten POS-apps installeren

Beschikbare ingesloten POS-apps verschijnen in de Shopify App Store in de POS-collectie. Je kunt ze alleen installeren via je Shopify-beheerder; je kunt ingesloten apps niet rechtstreeks vanuit de Shopify POS-app installeren (maar je kunt dit doen vanuit je Shopify-beheerder in de browser van je apparaat).

Stappen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Apps.

2. Klik op Ga naar de Shopify App Store.

3. Klik in de Shopify App Store op Collecties en selecteer vervolgens Werkt met Shopify POS.

4. Wanneer u een app vindt die u wilt installeren, klikt u op App toevoegen om deze te installeren.

Nadat je een ingesloten POS-app hebt geïnstalleerd, verschijnt deze op de pagina Apps van je Shopify-beheerder en op het scherm Apps in je Shopify POS-app.

Ingesloten apps in Shopify POS gebruiken

Nadat u ingesloten POS-apps hebt geïnstalleerd, kunt u ze op verschillende momenten in je betaalproces starten:

Veelgestelde vragen

Kan iedere medewerker ingesloten POS-apps gebruiken?
Ja. Elke medewerker die toegang heeft tot uw Shopify POS kan beschikbare ingesloten apps gebruiken.

Hoe kan ik ingesloten POS-apps verwijderen?
Je kunt ingesloten apps verwijderen van de pagina Apps in je Shopify-beheerder.

Moet ik betalen voor het gebruik van ingesloten POS-apps? Hoe krijg ik een factuur?
Zoals met alle apps in de Shopify App Store, zijn sommige ingesloten POS-apps gratis en andere niet. Controleer de Shopify App Store-vermelding voor elke app die je installeert om te zien of hieraan kosten zijn verbonden.