Voorkeuren voor bestelafhandeling

Je kuntbestellingen handmatig als afgehandeld markeren in uw Shopify-beheerder, maar dit betekent dat u de bestellingsstatus voor elke aankoop in uw winkel moet wijzigen. Als uw klanten hun aankopen meenemen wanneer ze weggaan, is het eenvoudiger om vanuit de Shopify POS-app automatisch uw bestellingen te markeren als afgehandeld.

Automatische bestelafhandeling in Shopify POS voor iPad activeren

Je kunt nieuwe bestellingen markeren als afgehandeld.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Schakel de optie Bestellingen markeren als afgehandeld in:

Besteloptie altijd afhandelen, Shopify POS voor iPad

Automatische bestelafhandeling in Shopify POS voor iPhone activeren

Je kunt nieuwe bestellingen markeren als afgehandeld.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Schakel de optie Bestellingen markeren als afgehandeld in:

Optie Bestellingen als afgehandeld markeren, Shopify POS voor iPhone

Automatische bestelafhandeling in Shopify POS voor Android activeren

Je kunt nieuwe bestellingen markeren als afgehandeld.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Schakel Bestellingen markeren als afgehandeld in:

Optie Bestellingen als afgehandeld markeren, Shopify POS voor Android