Kassabonnen

Het scherm Betaling gelukt wordt weergegeven nadat u de betaling voor een bestelling hebt uitgevoerd. In het scherm Betaling gelukt hebt u enkele opties:

Opties voor Kassasysteem-verkoopbonnen
Een kassabon per e-mail naar de klant sturen Tik op Kassabon per e-mail om een e-mailadres in te voeren en tik op Verzenden.
Een kassabon per sms verzenden Tik op Kassabon per sms om een telefoonnummer in te voeren, inclusief het netnummer, en tik vervolgens op Verzenden.
Een bon afdrukken Tik op Kassabon afdrukken. Deze optie is alleen beschikbaar als u Shopify POS voor iPad met het Shopify-abonnement of hoger gebruikt en een bonprinter hebt aangesloten.
Terugkeren naar het scherm Producten en winkelwagen Tik op Gereed.

Kassabonnen automatisch afdrukken

Als u Shopify POS met een Shopify-abonnement of hoger gebruikt en een bonprinter hebt geïnstalleerd, kunt u het automatisch afdrukken van bonnen activeren. De standaardbonprinter moet beschikbaar en online zijn om automatisch bonnen te kunnen printen. U kunt de standaardbonprinter instellen en elke printer selecteren die u hebt geïnstalleerd.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Schakel in het gedeelte Kassaboninstellingen de optie Altijd bonnen afdrukken in:

Optie Altijd kassabonnen afdrukken, Shopify POS voor iPad

Een kassabon opnieuw afdrukken

U kunt een bon opnieuw afdrukken vanaf het bestellingenscherm.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Bestellingen.

2. Tik op de bestelling waarvoor je een bon wilt afdrukken.

3. Tik op Kassabon en tik vervolgens op Kassabon afdrukken.

Cadeaubonnen maken

In het scherm Bestellingen van Shopify POS kunt u een cadeaubon afdrukken. De optie cadeaubon geeft de prijzen van uw producten niet weer.

Stappen:

1. Tik op het scherm Bestellingen op de bestelling die u wilt bekijken.

2. Tik op Cadeaubon afdrukken.