Shopify voor detailhandel

Met het Shopify-abonnement of hoger kunt u extra hardware gebruiken met Shopify POS om een volledige winkelervaring te creëren. Je kunt een streepjescodeprinter gebruiken om streepjescodes voor uw producten af te drukken en vervolgens producten aan de winkelwagen toe te voegen door hun streepjescode te scannen met een streepjescodescanner. Je kunt ook een bonprinter gebruiken om ontvangstbewijzen, cadeaubonnen en papieren cadeaubonnen voor uw klanten af te drukken.

Het Shopify-abonnement of hoger biedt u ook functies waarmee u uw winkel kunt beheren, zoals kassadiensten, het volgen van contanten, medewerkersspincodes en opgeslagen winkelwagens.

Shopify POS-abonnementen

De winkelfuncties van het Shopify-abonnement of hoger zijn bedoeld om u te helpen een volledige winkelervaring te creëren. Het merendeel van de functies werkt alleen met Shopify POS voor iPad. Als u Shopify POS voor iPhone of Android gebruikt, kunt u een upgrade uitvoeren naar het Shopify-abonnement of hoger om eenSwipe-kaartlezer te gebruiken met een ondersteunde gateway van derden en fysieke cadeaubonnen.

In Shopify POS voor iPad geeft het Shopify-abonnement of hoger u de volgende extra functies:

Hardware Verbinding maken met extra hardware voor de detailhandel, zoals een bonprinter, kassalade of streepjescodescanner. Uw eigen detailhandelhardware hergebruiken als deze door Shopify wordt ondersteund.
Moneris-kaartlezer Als uw winkel in Canada is gevestigd, kunt u de Moneris-kaartlezer gebruiken om betalingen met creditcards en betaalpassen te accepteren, waaronder Interac.
Bonnen afdrukken Aangepaste kassabonnen afdrukken bij het afrekenen.
Cadeaubonnen Uw klanten een cadeaubon bieden.
Fysieke cadeaubonnen (Shopify-abonnement en hoger) Fysieke cadeaubonnen verkopen en inwisselen.
Door POS ondersteunde betaalproviders Gebruik de Swipe-kaartlezers met een betaalprovider die door POS wordt ondersteund.
Register shifts Gebruik kassadiensten om uw kassalade op regelmatige basis te salderen en medewerkers verantwoordelijk te houden voor het geld dat zij hebben verwerkt.
Contant geld volgen Uw kasmiddelen volgen en de dagelijkse kassatotalen samenvatten.
Medewerkerspincodes Onbeperkt medewerkers toevoegen met pincode-invoer.
Medewerkersmachtigingen Beperkte machtigingen inschakelen voor medewerkers die een POS-pincode hebben.
Opgeslagen winkelwagens Een winkelwagen opslaan tijdens het afrekenen en deze later ophalen.

Het Shopify-abonnement of hoger biedt in-app-ondersteuning voor de volgende hardwarecomponenten: