Aan de slag met Shopify POS

Voordat je begint met verkopen via je Shopify POS-app, moet je het Shopify-abonnement kiezen dat het meest geschikt is voor je bedrijf, alle POS-hardware kopen en verbinden die je nodig hebt, en je POS-app instellen om betalingen te accepteren. Je kunt de basisfuncties van Shopify POS voor elk Shopify-abonnement gebruiken zonder extra kosten. Als je extra winkelfuncties wilt, moet je Shopify POS Pro gebruiken.

In deze sectie

Shopify POS-abonnementen

Shopify POS Pro biedt je de volgende extra functies:

Shopify POS Pro-functies
Functie Definitie
Analytics Rapport Dagelijks verkoopanalyse voor Shopify POS.
Contant geld volgen Je kasmiddelen volgen en de dagelijkse kassatotalen samenvatten.
App Customer View Betaalinformatie aan je Shopify POS-klanten tonen met de app voor klantweergave.
Aangepaste bonnen De template voor je afgedrukte ontvangstbewijzen aanpassen.
Gegevens van winkelwagen naar de klant e-mailen Gebruik de e-mailwinkelwagen voor Shopify POS om ze de gegevens van de winkelwagen te e-mailen.
Omruilingen Ruil een geretourneerd artikel voor een nieuw artikel met Shopify POS.
Verkooptoewijzing Gebruik verkooptoewijzing in het Shopify-beheercentrum, zodat je de verkoopprestaties van medewerkers kunt volgen.
Bestellingen opslaan en ophalen Sla een onvolledige transactie in Shopify POS op voor later.
Bestellingen verzenden naar het adres van je klant Selecteer het verzendadres of de verzendtarieven van een bestelling in de Shopify POS-winkelwagen om de bestelling te verzenden naar het adres van de klant.
Medewerkersmachtigingen Machtigingen inschakelen voor medewerkers die een POS-pincode hebben.
Stocky Gebruik Stocky voor vraagvoorspelling, inkooporders, voorraadafnames en voorraadoverdrachten om bij te houden welke voorraad je nodig hebt en welke voorraad je hebt.
Onbeperkte POS-medewerkers Alleen POS-medewerkers aanmaken en bewerken voor Shopify POS.