Je POS-behoeften bepalen

De volledig nieuwe Shopify POS is een iOS-app die je kunt gebruiken om je producten in persoon te verkopen. Gebruik de volledig nieuwe Shopify POS om bijna overal te verkopen, waaronder fysieke winkels, markten en pop-upwinkels. De volledig nieuwe Shopify POS synchroniseert met Shopify om je bestellingen en voorraad bij te houden in je winkellocaties, online winkel en andere actieve verkoopkanalen. Je kunt zelfs de bestellingen van je winkel vanuit de app bekijken en beheren.

Beginnen met Shopify

Als je net begint met Shopify als jouw e-commerceplatform, kun je met onze checklist beginnen. De checklist begeleidt je bij de eerste stappen voor het opzetten van jouw winkel.

Als je klaar bent met het opzetten van jouw winkel, kun je de SHOPIFY POS-app instellen en jouw betaalmethoden instellen om persoonlijk gereed te zijn om te verkopen. Ga voor meer informatie over de gloednieuwe Shopify POS naar het gedeelte iPad en iPhone voor tips over het beheren van jouw winkel in de app.

Beginnen met het geheel vernieuwde Shopify POS

Heb je een online Shopify-winkel en wil je persoonlijk verkopen? Voordat je kunt gaan verkopen, moet je de Shopify POS-app instellen, je hardware kiezen en je betaalmethoden instellen.

Nadat je de installatie hebt voltooid, raadpleeg je het gedeelte iPad en iPhone voor tips over het beheren van jouw winkel in de app.

Overstappen van Shopify POS Classic

Als je Shopify POS Classic al gebruikt om persoonlijk aan jouw klanten te verkopen, begin dan bij het Instellen van de SHOPIFY POS-app en het instellen van jouw betaalmethode.

Nadat je de installatie hebt voltooid, raadpleeg je het gedeelte iPad en iPhone voor tips over het beheren van jouw winkel in de app.