Je POS-behoeften bepalen

De volledig nieuwe Shopify POS is een iOS-app die je kunt gebruiken om je producten in persoon te verkopen. Gebruik de volledig nieuwe Shopify POS om bijna overal te verkopen, waaronder fysieke winkels, markten en pop-upwinkels. De volledig nieuwe Shopify POS synchroniseert met Shopify om je bestellingen en voorraad bij te houden in je winkellocaties, online winkel en andere actieve verkoopkanalen. Je kunt zelfs de bestellingen van je winkel vanuit de app bekijken en beheren.

Beginnen met Shopify

Als je net begint met Shopify als jouw e-commerceplatform, kun je met onze checklist beginnen. De checklist begeleidt je bij de eerste stappen voor het opzetten van jouw winkel.

Nadat je klaar bent met het instellen van je winkel, kun jede SHOPIFY POS-app instellen en je betaalmethoden instellen zodat je klaar bent om persoonlijk te verkopen. Zie de Veelgestelde vragen over SHOPIFY POSvoor meer informatie over de geheel vernieuwde Shopify POS.

Beginnen met het geheel vernieuwde Shopify POS

Heb je een online Shopify-winkel en wil je persoonlijk verkopen? Voordat je kunt gaan verkopen, moet je de Shopify POS-app instellen, je hardware kiezen en je betaalmethoden instellen.

Zie de Veelgestelde vragen over SHOPIFY POSvoor meer informatie over de geheel vernieuwde Shopify POS.

Overstappen van Shopify POS Classic

Als je Shopify POS Classic al gebruikt om persoonlijk aan je klanten te verkopen, kun je overschakelen naar de geheel vernieuwde SHOPIFY POS en je Shopify POS-instellingen synchroniseren om de app in te stellen.