Productbeheer vanuit het beheercentrum

Je kunt nieuwe producten aanmaken in het Shopify-beheercentrum. Je moet deze ook beschikbaar stellen voor het POS-kanaal in je Shopify-beheercentrum.

Zorg ervoor dat het product op de toegewezen locatie van je Shopify POS-apparaat voorradig is, anders wordt het product niet weergegeven in je Shopify POS-app.

Een nieuw product toevoegen

Steps:

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Producten > Alle producten.

2. From the Products page, click Add product.

3. Enter a title for your product, along with additional details.

4. Click Save.

Je kunt ook producten importeren of exporteren met behulp van CSV-bestanden.