Productbeheer vanuit het beheercentrum

Je kunt nieuwe producten aanmaken vanuit het Shopify-beheercentrum. Je moet deze ook beschikbaar maken in het POS-kanaal in je Shopify-beheercentrum.

Zorg ervoor dat het product voorradig is op de toegewezen locatie van je Shopify POS-apparaat, anders wordt het product niet weergegeven in je Shopify POS-app.

Een nieuw product toevoegen

Stappen

1. Ga vanaf je Shopify-beheercentrum naar Producten.

2. Klik op Product toevoegen op de pagina Producten.

3. Voer een titel voor je product in en geef aanvullende informatie.

4. Klik op Opslaan.

Je kunt ook producten importeren of exporteren met behulp van CSV-bestanden.