Organiseer je startscherm door tegels toe te voegen

Het startscherm van de Shopify POS-app bevat een smart grid met een reeks configureerbare tegels die verschillende bronnen weergeven. Je kunt tegels toevoegen die vaak geopende producten, collecties, externe apps of functies vertegenwoordigen. Als een app van een externe partij meerdere functies heeft, kun je kiezen welke functie de tegel uitvoert.

Je kunt aanvullende pagina's en groepstegels aan deze pagina's toevoegen en tegelposities op elke pagina herschikken.

Om tegels toe te voegen, moet je de winkeleigenaar of een medewerker zijn met volledige toestemmingen voor de winkel.

Tegels toevoegen

1. Tik in het startscherm van de Shopify POS-app op Tegel toevoegen in de grid.

2. Selecteer het artikel dat je wil toevoegen aan je startpagina in de beschikbare lijst.

3. Voeg eventuele extra tegels toe en tik op Gereed.

Tegels verwijderen

1. Tik op het startscherm van de Shopify POS-app op een tegels en houd deze vast totdat deze begint te schudden.

2. Tik op x op de hoek van de tegel en tik op Verwijderen.

3. Tik op Gereed.

Tegels bewerken

1. Tik op het startscherm van de Shopify POS-app op een tegels en houd deze vast totdat deze begint te schudden.

2. Tik op ... op de hoek van de tegel en selecteer vervolgens de kleur (geel, groen, blauw, grijs of oranje).

3. Tik op Gereed.