Star Micronics TSP100III LAN-bonprinter

Modelnummer: 39463110

De Star Micronics TSP100III LAN-bonprinter kopen

De Star Micronics TSP100III LAN-bonprinter is verkrijgbaar in de Shopify Hardware Store.

Printerpapier kopen

Alle rollen thermisch papier werken met de printer, indien:

• de breedte 80 mm is
  • de lengte niet meer is dan 230 feet (70 m)

Raadpleeg de hardwarehandleiding van de fabrikant voor meer informatie over het laden van de bonprinter.

Installatie en instellingen

De TSP100III LAN-bonprinter maakt via een ethernetkabel verbinding met je netwerk. Om deze printer te gebruiken, moet je een netwerk hebben ingesteld op je locatie en een router die je kunt verbinden met je printer met behulp van een ethernetkabel.

Zorg ervoor dat je over de benodigde kabels beschikt voordat je begint.

Kabeltype Zoek naar deze connector Beschikbaar bij
Kassaladekabel
Een kabel voor de kassalade is inbegrepen bij de detailhandelkit van Shopify. Als je je kassalade afzonderlijk hebt gekocht, moet je leverancier je een kabel kunnen verkopen.
Ethernetkabel (voor verbinding met de router)
Een ethernetkabel van ongeveer 1 meter lang is inbegrepen wanneer je deze printer bij Shopify koopt. Als je deze ergens anders koopt, moet je de ethernetkabel kopen.

Stappen:

1. Sluit de bonprinter aan op een stroombron.

2. Schakel de bonprinter in met behulp van de aan-uitschakelaar.

3. Plaats een papierrol met thermisch papier in de printer.

4. Sluit de bonprinter aan op de kassalade van de APG Vasario 320-serie met behulp van de kassaladekabel.

5. Sluit de bonprinter aan op de Ethernet-poort van je router. Hiermee wordt de printer vindbaar in de Shopify POS-app.

TSP100III LAN-bonprinter achterkant

Vergeet na het aansluiten van je printer niet om:

Als je TSP100III LAN-printer niet meer werkt

Als je printer niet werkt, kunnen daar verschillende redenen voor zijn.

Stappen:

1. Controleer of je netwerkkabel is aangesloten op je draadloze router.

2. Controleer of je verbinding hebt met internet. Je printer heeft een internetsignaal nodig om correct te kunnen werken.

3. Controleer of je printer wordt weergegeven op het Hardware-instellingenscherm van de Shopify POS-app.

4. Zet je printer uit en weer aan. Hierdoor wordt de printer opnieuw opgestart en wordt een probleem met de printer meestal verholpen.

5. Zet je printer uit en hou de doorvoerknop ingedrukt om je printer te debuggen. Zet de printer weer aan terwijl je de doorvoerknop ingedrukt blijft houden. Laat de printer de firmwaregegevens afdrukken en laat de doorvoerknop vervolgens los. De printer probeert verbinding met internet te maken en drukt vervolgens nog meer diagnostische gegevens af. Bekijk de afdruk om te zien of een van de volgende problemen overeenkomt met de weergegeven tekst:

- Het IP-adres onder 'Status van huidige IP-parameters' geeft nullen weer.

Zet de printer uit, wacht vijf seconden en zet de printer weer aan. Probeer het debugproces opnieuw.

Als dat niet werkt, bevestig dan dat je verbonden bent met de LAN-poort van je router en dat je router correct is aangesloten en werkt. Bekijk de video over printerinstelling.

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, neem contact op met je internetprovider. Er kan een probleem zijn met je internetinstelling.

TSP100III LAN nul IP-adres

Als je printer ver van je router verwijderd is

De verstrekte netwerkkabel is maar één meter lang. Dus als je router zich achterin je winkel bevindt en je POS-systeem vooraan, kan de kabel die afstand niet overbruggen.

Er zijn twee alternatieve oplossingen:

• Koop een langere netwerkkabel en verbindt hiermee de router met de printer.

• Als lange kabels in je winkel niet de ideale oplossing zijn, kun je een extra router kopen om verbinding te maken als onderdeel van het netwerk in je winkel.

Als de FOUT-indicator rood knippert

Dit gebeurt wanneer er geen papier in de printer zit. Open de printer, plaats papier en sluit het deksel. De FOUT-indicator moet uitgaan en de GEREED-indicator moet gaan branden.

Papierstoringen

Als je het papier scheef in de bonprinter plaatst, is de kans groot dat het papier vast komt te zitten. Als dit gebeurt, zet de printer uit, open het deksel en plaats het papier opnieuw.

Als je je bon smaller probeert te maken dan de opgegeven breedte van 3 inch (7,6 cm), gebruik dan de geboden scheidingslijn. Vouw het papier niet wanneer je het in de printer plaatst.

Ontvangstbewijzen aanpassen

Je kunt zowel de standaardkassabon als de transactiebeschrijving aanpassen.

Beperkingen bij het gebruik van de Star Micronics TSP100III LAN-bonprinter

Shopify POS doet het niet met meerdere TSP100III LAN bonprinters tegelijk.