Star Micronics TSP100IIIW (wifi-) bonprinter

Modelnummer: 39464790

De TSP100IIIW wifi-bonprinter kopen

De Star Micronics TSP100IIIW Wifi-bonprinter is verkrijgbaar in de Shopify Hardware Store.

Printpapier kopen

Alle rollen thermisch papier met de volgende afmetingen werken met de printer:

• de breedte is 80 mm
  • de lengte niet meer is dan 230 feet (70 m)

Raadpleeg de hardwarehandleiding van de fabrikant voor meer informatie over het laden van de bonprinter.

Je wifi-printer aansluiten

Je moet je printer op de voeding aansluiten.

Stappen:

1. Sluit het ene uiteinde van de voedingskabel aan op de achterkant van je bonprinter.

2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een stopcontact en zet de printer aan.

Als er papier is geladen, wordt een diagnoserapport afgedrukt.

Installatie en instellingen

1. Sluit je printer aan op de voeding.

2. Als je printer al is ingesteld voor een ander wifi-netwerk, initialiseer dan de netwerkinstellingen van de printer.

3. Raadpleeg de gids van Star Micronics om je printer aan te sluiten op je iPad.

4. Tik in de Shopify POS-app op > Instellingen.

5. Tik op Verbonden hardware beheren.

6. Controleer of je printer wordt weergegeven als verbonden onder Bonprinters.

Vergeet na het aansluiten van je printer niet om:

De netwerkinstellingen van de printer initialiseren

Als je je printer met een nieuw wifi-netwerk wilt verbinden, moet je de netwerkinstellingen van de printer initialiseren.

Wanneer je je printer initialiseert, worden de instellingen teruggezet naar hun standaardwaarden. Je moet de instellingen die je gebruikt opnieuw configureren, zoals de instellingen voor draadloze communicatie en het wachtwoord.

Stappen:

1. Zet de printer uit.

2. Houd de RST-knop ingedrukt terwijl je de printer aanzet.

3. Houd de RST-knop ingedrukt totdat de printer tweemaal opnieuw wordt ingesteld. Wanneer het apparaat opnieuw wordt ingesteld, maakt het een intern bedieningsgeluid.

4. Zet de printer uit.

Als je TSP100IIIW-printer niet meer werkt

Ga als volgt te werk om problemen op te lossen met je printer:

1. Controleer of je wifi-netwerk correct is ingesteld.

2. Controleer of je verbinding heeft met internet. Je printer heeft een internetsignaal nodig om correct te kunnen werken.

3. Controleer of je printer wordt weergegeven op het Hardware-instellingenscherm van de Shopify POS-app. Als de printer niet correct is aangesloten, verschijnt deze niet op het instellingenscherm of wordt deze als 'Ontkoppeld' weergegeven:

4. Zet je printer uit en weer aan. Hierdoor wordt de printer opnieuw opgestart en wordt een probleem met de printer meestal verholpen.

5. Zet je printer uit en hou de doorvoerknop ingedrukt om je printer te debuggen. Zet de printer weer aan terwijl je de doorvoerknop ingedrukt blijft houden. Laat de printer de firmwaregegevens afdrukken en laat de doorvoerknop vervolgens los. De printer probeert verbinding met internet te maken en drukt vervolgens nog meer diagnostische gegevens af. Bekijk de afdruk om te zien of een van de volgende problemen overeenkomt met de weergegeven tekst:

- Het IP-adres onder 'Status van huidige IP-parameters' geeft nullen weer.

Zet de printer uit, wacht vijf seconden en zet de printer weer aan. Probeer het debugproces opnieuw.

Als dat niet werkt, bevestig dan dat je de installatie- en instellingsinstructies voor de printer heeft gevolgd. Zorg ervoor dat je printer is aangesloten op en verbonden met je draadloze netwerk.

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, neem contact op met je internetprovider. Er kan een probleem zijn met je internetinstelling.

Als de FOUT-indicator rood knippert

Dit gebeurt wanneer er geen papier in de printer zit. Open de printer, plaats papier en sluit het deksel. De FOUT-indicator moet uitgaan en de GEREED-indicator moet gaan branden.

Papierstoringen

Als je het papier scheef in de bonprinter plaatst, is de kans groot dat het papier vast komt te zitten. Als dit gebeurt, zet de printer uit, open het deksel en plaats het papier opnieuw.

Als je je bon smaller probeert te maken dan de opgegeven breedte van 3 inch (7,6 cm), gebruik dan de geboden scheidingslijn. Vouw het papier niet wanneer je het in de printer plaatst.

Ontvangstbewijzen aanpassen

Je kunt zowel de standaardkassabon als de transactiebeschrijving aanpassen.

Beperkingen bij het gebruik van de Star Micronics TSP100IIIW (Wifi)-bonprinter

Shopify POS doet het niet met meerdere TSP100IIIW (Wifi) bonprinters tegelijk.