Star Micronics TSP100USB bonprinter

Modelnummer: 39461110

De Star Micronics TSP100USB bonprinter kopen

De Star Micronics TSP100USB-bonprinter is niet verkrijgbaar in de Shopify Hardware Store, maar je kunt deze rechtstreeks bij Barcodes Inc. kopen.

Printpapier kopen

Deze printer maakt gebruik van rollen thermisch papier met de volgende afmetingen:

• een breedte van 80 mm
  • een maximale lengte van 230 feet (70 m)

Raadpleeg de hardwarehandleiding van de fabrikant voor meer informatie over het laden van de bonprinter.

De Star Micronics TSP100USB bonprinter installeren

De TSP100USB-bonprinter maakt via een USB-kabel verbinding met je netwerk.

Stappen:

1. Sluit de bonprinter aan op de kassalade van de APG Vasario 320-serie met behulp van de kassaladekabel.

2. Sluit de bonprinter aan op de USB-poort van je router met een USB-kabel. Hiermee wordt de printer vindbaar in de Shopify POS-app. Hiermee wordt de printer vindbaar in de Shopify POS-app.

Vergeet na het aansluiten van je printer niet om:

Beperkingen bij het gebruik van de Star Micronics TSP100USB-bonprinter

Shopify POS heeft een exclusieve, rechtstreekse relatie met de bonprinter TSP100USB van Star Micronics. Dit heeft de volgende gevolgen:

• Je kunt niet meerdere iPads verbinden met dezelfde printer.

• Shopify POS werkt niet tegelijkertijd met meerdere printers.