Hardwarekits voor Shopify POS

Als je Shopify POS gebruikt, kun je een hardwarekit kopen om je winkel in gebruik te nemen. Een hardwarekit bundelt compatibele componenten tegen een gereduceerde prijs.

Shopify-kit voor retail

Je kunt de Shopify Retail Kit gebruiken voor alle Shopify-abonnementen.

De kit bevat Shopify-hardware die is ontworpen voor krediettransacties in je winkel:

Je kunt ook de individuele componenten kopen in de Shopify Hardware Store in de Verenigde Staten en Canada.

Installatie en instellingen

Installatie-instructies worden bij de kit meegeleverd.

We bieden ook installatie-instructies voor de specifieke hardwareonderdelen.

Aangepaste kit

De kit bevat alles wat je nodig hebt om contante betalingen en creditcardbetalingen te accepteren en ontvangstbewijzen af te drukken:

Je kunt ook de afzonderlijke onderdelen bij de oorspronkelijke leveranciers of resellers kopen.

Installatie en instellingen

Installatie-instructies worden bij de kit meegeleverd. Je kunt ook een PDF-exemplaar downloaden.

We bieden ook installatie-instructies voor de specifieke hardwareonderdelen.

Alles-in-éénbundel

De Alles-in-éénbundel is alles wat je nodig hebt voor een complete winkelomgeving. Het bevat de volgende hardware:

• Gecombineerde mPop-bonprinter en kassalade met streepjescodescanner
  • iPad Air met LTE en standaard
  • Chip- en swipe-lezer
  • bonpapier

Als je de Alles-in-één bundel wilt gebruiken, moet Shopify Payments zijn ingeschakeld voor je account.

Cash-heavybundel

De Cash-heavybundel bevat een grote, veilige kassalade en is ideaal voor winkels die met veel contante betalingen werken. Het bevat de volgende hardware:

• Kassalade 13"
  • Bluetooth-printer ontvangstbewijzen
  • iPad Air met een LTE-netwerkverbinding en standaard
  • Chip- en swipe-lezer
  • bonpapier

Als je de Cash-heavy-bundel wilt gebruiken, moet Shopify Payments zijn ingeschakeld voor je account.

Cashlessbundel

De Cashlessbundel is het beste voor winkels die alleen creditcardbetalingen accepteren. Het bevat de volgende hardware:

• iPad Air met LTE en standaard
  • Chip- en swipe-lezer

Als je de Cashless-bundel wilt gebruiken, moet Shopify Payments zijn ingeschakeld voor je account.