Een overdracht maken van een leverancier (Shopify-beheercentrum)

Stappen:

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Producten > Overdrachten. Al je overdrachten worden op deze pagina weergegeven.

2. Klik op Overdracht toevoegen.

3. Optioneel: als je een leverancier wilt toevoegen, klik je op Herkomst selecteren in het gedeelte HERKOMST en vervolgens op de leverancier bij wie je een bestelling plaatst. Als je meerdere locaties hebt, worden de leveranciers vermeld in het gedeelte LEVERANCIERS, na de lijst met locaties.

Je kunt een leverancier toevoegen door te klikken op Nieuwe leverancier aanmaken en vervolgens de naam en andere gegevens van je leverancier in te voeren.

4. Als je meerdere locaties gebruikt, moet je de bestemmingslocatie kiezen waar de producten worden ontvangen. Klik in het gedeelte BESTEMMING op Bestemming selecteren en selecteer vervolgens de locatie die je op voorraad wilt ontvangen.

5. Voer in het gedeelte Verzending een datum in het veld Verwachte aankomst in.

6. Voer in de sectie Producten toevoegen de naam in van het product dat je aan je overdracht wilt toevoegen of klik op Bladeren om een lijst met de producten, collecties, producttypes, tags en leveranciers te bekijken. Selecteer de producten en varianten die je aan de overdracht wilt toevoegen.

1. Om alle producten en varianten toe te voegen die je hebt geselecteerd, klik je op Aan overdracht toevoegen.

2. Voer in de kolom Hoeveelheid de hoeveelheden in voor elk product dat je van je leverancier verwacht te ontvangen.

3. Optioneel: voer in het gedeelte Verzendgegevens een datum in het veld Verwachte aankomst, het Trackingnummer voor die zending en selecteer de Vervoerder. De vervoerder kan automatisch worden geselecteerd op basis van het trackingnummer dat je hebt ingevoerd en kan handmatig worden aangepast.

4. Optioneel: als je een referentienummer of een tag aan de overdracht wilt toewijzen, voer deze in het gedeelte Aanvullende gegevens in. Klik op Alle tags weergeven om tags te selecteren of te verwijderen die je eerder hebt gebruikt. Klik op Wijzigingen toepassen wanneer de tags die je wilt in de sectie TOEGEPASTE TAGS staan.

Tags kunnen tot 255 tekens bevatten. Je kunt referentienummers en tags gebruiken om je overdrachten te filteren en te ordenen op de pagina Overdrachten. Je kunt bijvoorbeeld een tag Urgent maken om aan te geven dat dit een dringend verzoek is.

5. Klik op Overdracht opslaan.

Nadat je een overdracht hebt gemaakt, kun je de hoeveelheden van binnenkomende voorraad bekijken op de pagina met productgegevens.