Kassalade

De kassalade openen

Je kunt de kassalade handmatig openen met de meegeleverde toetsen of draadloos vanaf de iPad. De kassalade wordt automatisch na elke verkoop geopend of je kunt deze openen vanuit Shopify POS door te tikken op Meer acties > Lade openen.

De kassaladen testen

Wanneer je je bonprinter en je kassalade hebt ingesteld, kun je controleren of de verbinding ertussen werkt.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Hardware.

2. Tik op de printer die je wilt testen.

3. Tik op Kassalade testen. De kassalade moet opengaan.

Problemen oplossen

Voorkom veelvoorkomende problemen door ervoor te zorgen dat:

• de kabel van de kassalade is aangesloten op de bonprinter

• de bonprinter papier heeft

• de bonprinter is gekoppeld aan de iPad

• je de kassaladekabel gebruikt die je in het hardwarepakket hebt ontvangen om de kassalade aan te sluiten op de printer.

Als je op het scherm Producten en winkelwagen op Geen verkoop tikt en de kassalade niet wordt geopend, is dit waarschijnlijk een probleem met de kassaladekabel. Neem contact op met ons ondersteuningsteam.