Kassalade

De kassalade openen

Je kunt de kassalade handmatig openen met de meegeleverde sleutels of draadloos vanaf je apparaat. De kassalade wordt na elke verkoop automatisch geopend of je kunt deze openen vanuit Shopify POS door te tikken op Meer acties > Lade openen.

De kassaladen testen

Wanneer je je bonprinter en je kassalade hebt ingesteld, kun je controleren of de verbinding ertussen werkt.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op > Instellingen > Verbonden hardware beheren.

2. Tik op de printer die je wilt testen.

3. Tik op Kassalade testen. De kassalade moet opengaan.

Problemen oplossen

Voorkom veelvoorkomende problemen door ervoor te zorgen dat:

• de kabel van de kassalade is aangesloten op de bonprinter

• de bonprinter papier heeft

• de bonprinter is gekoppeld aan het apparaat

• je de kassaladekabel gebruikt die je in het hardwarepakket hebt ontvangen om de kassalade aan te sluiten op de printer.