Een QR-code aanmaken om in te loggen bij POS

Over het algemeen moet een Point of Sale-medewerker inloggen in de app met een gebruikersnaam en wachtwoord van een beheerder voordat je de Shopify POS-app kan gebruiken om verkopen te verwerken. Je kunt ook een QR-code genereren zodat POS-medewerkers die geen inloggegevens van een beheerder hebben in de Shopify POS-app kunnen inloggen op één apparaat op een specifieke locatie met hun PIN-code. Je moet een rol toegewezen hebben gekregen met de bijbehorende 13 toestemming voor een beheerder om een QR-code te genereren.

Genereer een nieuwe QR-code

Verifieer het volgende voordat je een QR-code genereert:

• de POS-medewerker heeft een POS-pincode
  • de locatie heeft een POS Pro-abonnement

Stappen

1. Klik in het Shopify-beheercentrum in het gedeelte VERKOOPKANALEN op Point of Sale > Locaties.
  2. Selecteer de locatie waar je code voor wilt genereren.
  3. Klik op Aanmelding via QR-code instellen.
  4. Zoek onder de QR-code per e-mail verzenden naar de Point of Sale-medewerker aan wie je de code wilt verzenden en klik vervolgens op QR-code per e-mail verzenden.
  5. Optioneel: klik op Nieuwe QR-code genereren als een medewerker op meerdere apparaten op dezelfde locatie moet inloggen of als de code is verlopen. Het genereren van een nieuwe code heeft geen invloed op vorige codes. Deze blijven nog steeds geldig..

Log in met een QR-code

1. Tik in het inlogscherm van Shopify POS op Inloggen met QR-code.
  2. Scan de QR-code met de camera van je apparaat.
  3. Optioneel: als je de QR-code niet kunt scannen, tik dan op URL gebruiken, voer de URL in en tik op Volgende.