Een notitie voor een winkelwagen voor een Shopify POS-bestelling toevoegen of verwijderen

Als een klant u speciale instructies heeft gegeven of als er iets is met een specifieke bestelling dat u of uw medewerkers moeten onthouden, kunt u tijdens het afrekenen een notitie bij de bestelling voegen. U ook achteraf een notitie toevoegen aan een voltooide bestelling vanuit het Shopify POS-scherm Bestellingen.

Een notitie toevoegen terwijl de bestelling nog in de winkelwagen zit

U kunt een notitie toevoegen aan een bestelling die nog in de winkelwagen zit.

Stappen:

1. Tik in het gedeelte Winkelwagen van het scherm Producten en Winkelwagen op de knop ... in de rechterbovenhoek:

Knop Winkelwagen iPad, Shopify POS

2. Tik op Notitie toevoegen.

3. Voer uw notitie in en tik op Gereed.

Een notitie voor een winkelwagen verwijderen

U kunt een notitie voor een winkelwagen uit een bestelling verwijderen terwijl deze nog in de winkelwagen zit.

Stappen:

1. Als u de notitie voor een winkelwagen niet kunt zien, tikt u op de knop ... in de rechterbovenhoek van het gedeelte Winkelwagen van het scherm:

Knop Winkelwagen iPad, Shopify POS

2. Druk op het symbool - naast de notitie:

Notitie verwijderen iPad, Shopify POS

3. Wanneer het symbool rood wordt, tikt u er opnieuw op.

Een notitie aan uw bestelling toevoegen

U kunt een notitie toevoegen aan een bestelling op het scherm ontvangstbewijzen aan het einde van de transactie.

Stappen:

1. Tik op het scherm ontvangstsbewijzen van de Shopify POS-app op Notitie toevoegen:

Notitie toevoegen aan bestelling iPhone, Shopify POS

2. Voer uw notitie in en tik op Gereed.

Een notitie aan uw bestelling toevoegen

U kunt een notitie toevoegen aan een bestelling op het scherm ontvangstbewijzen aan het einde van de transactie.

Stappen:

1. Tik op het scherm ontvangstsbewijzen van de Shopify POS-app op Notitie toevoegen:

Notitie toevoegen aan bestelling Android, Shopify POS

2. Voer uw notitie in.

3. Tik op het vinkje om uw notitie toe te voegen aan de bestelling.