Bestellingen, terugbetalingen en uitwisselingen beheren

Het scherm Bestellingen van Shopify POS bevat alle bestellingen van uw winkel, ongeacht of deze online of persoonlijk zijn geplaatst. Hier kunt u de bestelgegevens bekijken, een notitie aan een bestelling toevoegen, een ontvangstbewijs opnieuw naar een klant verzenden en bestellingen terugbetalen.

In Shopify POS voor iPad en iPhone kunt u ook een extra betaling voor een bestelling accepteren als deze slechts gedeeltelijk is betaald.

In this section

* Bestellingen zoeken * Orders voltooien en terugbetalen * Bestellingen bijwerken * Een artikel ruilen