Bestellingen bijwerken

In het scherm Bestellingen kunt u nog een ontvangstbewijs aan een klant geven of een bestellingsnotitie bekijken. Het scherm Bestellingen is alleen beschikbaar in Shopify POS voor iPad en Android. Het is niet beschikbaar in Shopify POS voor iPhone.

Een ontvangstbewijs opnieuw uitgeven

Een ontvangstbewijs opnieuw uitgeven:

Een notitie aan een bestelling toevoegen

Ordernotities worden weergegeven in het scherm met bestelgegevens en zijn handig als u aanvullende informatie over een bestelling wilt bijvoegen. U kunt een notitie toevoegen aan een bestelling om de volgende redenen:

• U hebt de bestelling terugbetaald of geannuleerd.
  • U hebt de hele of een deel van de bestelling geruild.
  • Uw klant heeft enkele aanvullende vereisten die u wilt vastleggen.

Een notitie toevoegen aan een voltooide bestelling: