Veelgestelde vragen over de Koopknop

Hoe verwijder ik het Koopknop-kanaal uit mijn Shopify-beheerder?
Klik op de pagina Verkoopkanalen op het prullenbakpictogram naast de koopknop.

Hoe verwijder ik een koopknop of ingesloten winkelwagen van mijn webpagina?
Verwijder de invoegcode die u aan uw webpagina hebt toegevoegd.

Kan ik een bestaande koopknop bijwerken om een ander product weer te geven?
Ja, door de invoegcode te bewerken. U kunt het attribuut id in de invoegcode zo wijzigen dat deze overeenkomt met een ander product. Anders moet u een nieuwe koopknop in Shopify maken voor het gewenste product en vervolgens nieuwe invoegcode genereren om de invoegcode voor de vorige koopknop te vervangen.