Veelgestelde vragen over de Koopknop

Kan ik een koopknop toevoegen aan mijn online winkel van Shopify?
Het wordt afgeraden om koopknoppen toe te voegen aan je online winkel van Shopify of Shopify-blog omdat deze problemen kunnen veroorzaken met de winkelwagen voor de online winkel.

Hoe verwijder ik het Koopknop-kanaal uit mijn Shopify-beheerder?
Klik op de pagina Verkoopkanalen op het prullenbakpictogram naast de koopknop.

Hoe verwijder ik een koopknop van mijn webpagina? Verwijder de invoegcode die je aan je webpagina hebt toegevoegd.

Kan ik een bestaande koopknop bijwerken om een ander product weer te geven?
Ja, door de invoegcode te bewerken. U kunt het attribuut id in de invoegcode zo wijzigen dat deze overeenkomt met een ander product. Anders moet u een nieuwe koopknop in Shopify maken voor het gewenste product en vervolgens nieuwe invoegcode genereren om de invoegcode voor de vorige koopknop te vervangen.

Waarvoor kan het veld voor aanvullende informatie worden gebruikt bij het maken van een koopknop?
Met het veld voor aanvullende informatie kan je een bericht aan je klanten communiceren. Klanten zien het bericht in de winkelwagen. Een voorbeeld van een bericht kan zijn dat belastingen worden berekend bij het afrekenen.

Hoe kan ik het uiterlijk van een bestaande koopknop wijzigen?
De eenvoudigste manier om het uiterlijk of de instellingen van een bestaande koopknop te wijzigen, is door deze opnieuw te maken en de bestaande code te vervangen door de nieuwe code. Je kan ook een Shopify-expert inhuren of deze geavanceerde zelfstudie volgen om de wijzigingen aan te brengen.

Waarom werkt mijn koopknop niet met mijn app?
Koopknoppen zijn niet compatibel met apps uit de Shopify App Store. Als je bijvoorbeeld een Product Reviews-app hebt, werkt deze niet met een koopknop.

Waar kan ik een betaallink maken?
Om een betaallink te maken, moet je op de gegevenspagina van het product staan. Zie Betaallinks voor informatie over het maken van een betaallink.