Messenger

U kunt het Messenger-verkoopkanaal gebruiken om klanten rechtstreeks vanuit gesprekken in Messenger te laten winkelen en om in één message thread vragen van uw klanten te beantwoorden. Klanten kunnen ook geautomatiseerde meldingen over hun bestellingen ontvangen in Messenger.

Klanten kunnen contact met u opnemen door in uw online winkel op Stuur ons een bericht te klikken of door op de Facebook-pagina van uw bedrijf op Message te klikken.

In deze sectie

* Facebook Messenger-criteria * Bestellingsupdates en -antwoorden verzenden * Facebook Messenger instellen * Een knop Stuur ons een bericht toevoegen aan uw online winkel * Geautomatiseerde berichten aanpassen in Messenger * Klantervaring