Een knop Stuur ons een bericht toevoegen aan je online winkel

Als u het Messenger-kanaal gebruikt, kunt u een knop Stuur ons een bericht aan uw online winkel toevoegen, zodat uw klanten gemakkelijk contact met u kunnen opnemen via Facebook Messenger:

Klanten kunnen op de knop klikken om u een bericht te sturen met Facebook Messenger.

De knop Stuur ons een bericht inschakelen

Wanneer u de knop Stuur ons een bericht inschakelt, wordt de knop op elke pagina van uw online winkel weergegeven, met uitzondering van de betaalpagina.

Stappen:

1. Klik in de sectie Knop Stuur ons een bericht op Inschakelen:

De knop Stuur ons een bericht aanpassen

Nadat u de knop Stuur ons een bericht hebt ingeschakeld, kunt u het ontwerp, de positie en de grootte ervan wijzigen via de pagina Aanpassingen.

Stappen:

1. Gebruik op de pagina Aanpassingen de vervolgkeuzemenu's in de sectie Knop Stuur ons een bericht om het ontwerp, de positie en de grootte van de knop Stuur ons een bericht in uw online winkel te selecteren:

2. Nadat u de wijzigingen hebt aangebracht, klikt u op Opslaan.

U kunt zien hoe uw selecties er in uw online winkel uitzien door op Bekijken in uw winkel te klikken. U kunt deze instellingen op elk gewenst moment nogmaals wijzigen.

De knop Stuur ons een bericht uitschakelen

Als u de knop Stuur ons een bericht niet in je online winkel wilt weergeven, kunt u deze uitschakelen via de pagina Aanpassingen.

Stappen:

1. Klik op de pagina Aanpassingen in de sectie Knop Stuur ons een bericht op Uitschakelen:

Je kunt de knop Stuur ons een bericht op elk gewenst moment inschakelen.