Facebook Messenger instellen

Nadat u hebt bevestigd dat uw winkel in aanmerking komt voor het Messenger-kanaal, kunt u het toevoegen aan Shopify.

Het Messenger-verkoopkanaal toevoegen

Stappen:

1. Nadat u de servicevoorwaarden hebt doorgenomen, klikt u op Account koppelen en volgt u de aanwijzingen om Shopify toestemming te geven uw openbare profiel te bekijken, uw pagina's te beheren en berichten te verzenden vanaf door u beheerde pagina's.

2. Selecteer in de sectie Facebook-pagina de Facebook-pagina die u aan het Messenger-kanaal wilt koppelen, en klik vervolgens op Pagina koppelen:

Het Messenger-verkoopkanaal verwijderen

Wanneer je het Messenger-kanaal verwijdert, wordt de widget die klanten op je betaalpagina zien ook verwijderd. Klanten ontvangen geen updates meer van je.

Stappen:

1. Klik op het prullenbakpictogram naast Messenger.