Notificaties

Je winkel wordt geleverd met e-mailsjablonen die u kunt aanpassen met je logo en merkaccentkleur. Je kunt ervoor kiezen e-mailmeldingen naar u, je medewerkers of je klanten te laten verzenden, afhankelijk van de instelling voor je bestelmeldingen.

Je winkel biedt ook sms-meldingen voor bestellingsbevestigingen en verzendingsupdates. Zie Sms-meldingen voor meer informatie over het inschakelen en configureren van deze updates.

Je kunt de meldingsinstellingen van je winkel bekijken en bijwerken via de instellingenpagina Meldingen in de Shopify-beheerder.

De klant-e-mailmeldingen van uw winkel worden ondersteund door alle bekende e-mailclients, waaronder:

• Apple Mail 8 en 9
  • Outlook 2007 en later
  • Thunderbird
  • iOS Mail voor iPad en iPhone
  • Gmail op Android
  • AOL Mail
  • Gmail (web-app)
  • Office 365
  • Yahoo! Mail
  • Outlook.com

In deze sectie

* Meldingssjablonen bewerken * Meldingen van nieuwe bestellingen * Webhooks * Naslag meldingsvariabelen * Sms-meldingen