Reacties op blogposts beheren

Reacties kunnen een plek bieden voor gesprekken over uw bedrijf en producten. U kunt klanten toestaan te reageren op uw blogposts, reacties uitschakelen of reacties toestaan in afwachting van moderatie.

Reacties op een blog toestaan of uitschakelen

Wanneer u een nieuwe blog maakt, zijn reacties standaard uitgeschakeld. De drie instellingen voor reacties zijn:

• Reacties zijn uitgeschakeld: bezoekers van uw blog kunnen geen reacties achterlaten op berichten.

• Reacties zijn toegestaan, in afwachting van moderatie: bezoekers van uw blog kunnen reacties achterlaten, maar u moet de reacties controleren voordat ze op uw blog verschijnen.

• Reacties zijn toegestaan en worden automatisch gepubliceerd: bezoekers van uw blog kunnen reacties achterlaten en deze worden op uw blog weergegeven zonder dat u ze eerst hebt beoordeeld.

Instellingen voor reacties beheren:

1. Klik op de naam van de blog die u wilt bewerken.

2. Selecteer de gewenste optie in het gedeelte Reacties en klik op Opslaan.

Reacties goedkeuren of verwijderen

Als u ervoor kiest om reacties toe te staan in afwachting van moderatie, moet u alle reacties goedkeuren voordat ze in uw blog worden gepubliceerd. U kunt ook meerdere producten tegelijk goedkeuren of verwijderen met behulp van een bulkactie.

Stappen:

1. Klik in het gedeelte Reacties op Goedkeuren om de reactie in uw blog te publiceren of klik op de prullenbak om de reactie te verwijderen.

Spamreacties verwijderen

Shopify controleert alle blogreacties op tekenen van spam en markeert deze. Gemarkeerde reacties worden niet weergegeven in uw blog, maar wel in uw Shopify-beheerder.

Stappen:

1. Als de spamreactie niet is gemarkeerd, klikt u op Spam om hem te markeren.

2. Klik op de prullenbak naast een reactie gemarkeerd als Spam om de reactie te verwijderen.